Alsisk Fiskeweekend med foredrag, fiskekonkurrence og festmiddag

Als (1) Forårskonkurrencen Alsiske Fiskeweekend afvikles i år i dagene 6.-8. marts.

Syddanske Lystfiskere inviterer til Fiskeweekend den 6.-8. marts 2020, hvor du både kan deltage i weekendens fiskekonkurrence og i fællesmiddag lørdag aften. Som optakt til weekenden er der desuden foredragsaften onsdag den 4. marts.

Husk disse regler:

  • Du må max. hjemtage 2 havørreder pr. dag ved Nybøl Nor

  • Du må max. hjemtage 2 torsk per dag i perioden februar/marts. Læs mere her

Forårskonkurrencen Alsisk Fiskeweekend arrangeres i et samarbejde mellem Alsiske Kystfiskere og Sportsfiskerforeningen Als, og i år finder den sted i dagene 6.-8. marts.

I fiskekonkurrencen må der fiskes langs kysten på Als, ved den jyske østkyst fra den dansk/tyske grænse til Kolding Havn, samt kysterne rundt om St. Okseø, Barsø og Årø. Tjek konkurrencereglerne her.

Her kan du købe deltagerkort

Det koster 100 kr. for et deltagerkort, som inden konkurrencestart kan købes hos MacNab, hos Brag Søsport og Fiskeartikler og hos Outdoor i Centrum i Sønderborg.

 

Deltagerkort kan også indløses ved indbetaling senest torsdag den 5. marts kl. 23.59 via Netbank til konto 5397 – 0314241 eller MobilePay til 21 91 73 07. Deltagerkort / kvittering for indbetaling skal medbringes til indvejning og deltagelse i lodtrækningerne søndag.

Præmier i tre kategorier
Der er præmier til de største fisk i de tre kategorier havørred/laks, regnbueørred og torsk. Hovedpræmien for havørred/laks er et gavekort på 4000 kr. til MacNab. For regnbueørred er det et gavekort på 1000 kr. til Outdoor i Centrum, mens største torsk indbringer et gavekort på 750 kr. til MacNab.

Der er desuden gode præmier ved et amerikansk lotteri, der sælges søndag kl. 16.30-17.00, inden præmieoverrækkelsen starter kl. 17.00. Endelig er der lodtrækningspræmier på deltagerkortene.

Foredrag og fællesspisning
Som optakt til Fiskeweekenden inviterer arrangørerne til en spændende foredragsaften, hvor Lasse Elmgren tager alle med på fiskeri rundt i verden under overskriften ”På eventyr med enhåndsfluestang”.

Det foregår i klubhuset på Verdens Ende, onsdag den 4. marts kl. 19.00. Læs nærmere her.

Lørdag aften kl. 19 står den på fællesmiddag med helstegt pattegris i klubhuset ved Verdens Ende. Der er begrænset deltagerantal, og tilmelding skal ske senest 5. marts til Finn på 30 80 92 94. Læs nærmere her.