Det sjællandske søeventyr

20170326 IMG 3534 Kopi 2 Lucas Msiska Lund har flere gange hentet en af de helt store op fra dybet. Hør ham fortælle om fiskeriet ved foredraget i Roskilde.

ROLK kombinerer endnu engang et spændende foredrag med god mad og drikke, når klubben den 10. februar inviterer alle interesserede til en aften med fokus på geddefiskeri i de sjællandske søer.

Mandag den 10. februar kl. 18 – 21.30 inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) alle til en spændende foredragsaften, der har fået titlen ”Det sjællandske søeventyr”.

Det er Morten Manniche, Lucas Msiska Lund og Johan Bjerg fra gruppen Fin Followers, der deler ud af deres hemmeligheder og mangeårige erfaringer fra de sjællandske søer, hvor de har fanget mange store gedder.

Tid, sted & pris

 

Tid: 10. februar 2020, kl. 18.00 – 21.30.

 

Sted: Roskilde Sejlklub, Strandgade 12, 4000 Roskilde.

 

Pris: 125 kr. inkl. en lækker ret fra den vietnamesiske Street Food restaurant AN NO i Roskilde plus en øl eller vand.

 

Køb din billet her.

Masser af tips
– Sjælland er spækket med spændende søer, og med den rette tilgang og teknik kan man rende ind i et eventyrligt og actionfyldt fiskeri, og hvor der er chancer for gedder over 10 kg.
Foredraget tager udgangspunkt i geddefiskeri fra båd, og gennemgår bl.a. årstidernes mest effektive fiskepladser, bådgrej og den fiskemetode, der har vist sig at være særlig effektiv på de sjællandske søer. Dette krydres med en omgang røverhistorier, gode billeder og masser af videomateriale, skriver ROLK i invitationen.

20170502 IMG 0000 Morten Manniche og Johan Bjerg deler ud af deres erfaringer ved arrangementet i Roskilde.