Sportsfiskeren 4 er på vej til dig

Forside Sportsfiskeren 4 lander i din postkasse fra den 25. november, men det kan allerede læses online af alle medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Foto: Frederik Lorentzen.

Årets sidste udgave af Sportsfiskeren er på vej til dig, og i dette nummer giver vi dig hotte tips og tricks til vinterens fiskeri.

Udgivelsesoversigt
Sportsfiskeren 4, 2019: 25. november
Sportsfiskeren 1, 2020: 2. marts
Sportsfiskeren 2, 2020: 11. maj
Sportsfiskeren 3, 2020: 7. september
Sportsfiskeren 4, 2020: 23. november

Har du ikke modtaget Sportsfiskeren? Hvis du mod forventning ikke modtager Sportsfiskeren, selvom du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, så send navn, adresse og medlemsnummer til medlemsadministrator Anne Holbæk på ah@sportsfiskerforbundet.dk

Vinterudgaven af Sportsfiskeren – årets sidste udgivelse – lander i din postkasse fra 25. november, og du kan også finde det i kiosker og butikker landet over.

Sportsfiskeren 4 byder blandt andet på tips og tricks til grumme gedder fra land, hæsblæsende havfiskeri i verdens stærkeste tidevandsstrøm, 10 kystpladser på klippeøen, lakserevy 2019, og så tager vi dig også med bagom det nye fotoprojekt ”Fisk Helt Tæt på”.

God læselyst!

DSC 1562

Hæsblæsende havfiskeri i verdens stærkeste tidevandsstrøm
Ved først øjekast ligner det en brusende norsk elv. Men nej. Det er verdens stærkeste tidevandsstrøm, som ovenikøbet er et slaraffenland for lystfiskere med hang til tunge torsk, stærke sej og ikke mindst herlige helleflyndere i 100 kilos-klassen. Følg med Sportsfiskeren mod nord og tag med på havfiskeeventyr til Saltstrømmen.

DSC 4177

Sådan samler du østers
Østers er en delikatesse, og så smager den faktisk bedst ude ved vandet. Den kan tilmed tilberedes på så mange forskellige måder, at den kan falde i alles smag. I det nummer får du opskriften på, hvordan du nemt samler østers og tilbereder dem frisk fra havet.

IMG 3156

Sådan gik laksesæsonen 2019
Internationalt var 2019 vildlaksens år, og laksens fremgang i Danmark gik i den forbindelse ikke ubemærket hen. Succeshistorierne og fangsterne fra de vestjyske åer i 2019 bidrager med endnu et kapitel i historien om laksens fremgang herhjemme.

DSCF9256

Fotoprojektet, der gik i fisk
"Projektet er gået i fisk". Den sætning rammer plet på Søren Skarbys kommende fotoudstilling, som portrætterer 25 danske fiskearter ved hjælp af avancerede makrobilleder. Billederne skal vise danskerne, hvor unikke og fascinerende vores egne fiskearter egentlig er.

ATL8768

10 hotte kystpladser på Bornholm
Udover trolden Krølle Bølle, øl fra Svaneke Bryghus og Dueoddes hvide sandstrande, rummer Bornholm også et utal af havørredrevirer og næsten alle slags kysttyper. Har man aldrig været der før, kan det virke en smule uoverskueligt. Men fortvivl ej. Sportsfiskeren giver dig 10 af øens hotteste kystpladser.

1M2A7093 Copy

Indblik sætter fokus på Fiskeplejen
Du har sikkert betalt til det i årevis: Det lovpligtige statslige fisketegn, der for lystfiskere koster 185 kr. om året. Men hvad går dine penge egentlig til? Sportsfiskerens sektion INDBLIK sætter fokus på fisketegnsmidlerne og fiskeplejen.