Odder Kystkonkurrence 2019 fortsætter god udvikling

20191012 132319 Ronni Jensen førte konkurrencen efter den første dag, men fangede en endnu større havørred på andendagen og endte med at blive en suveræn vinder.

Da Odder Sportsfiskerforenings kystkonkurrence var overstået søndag den 13. oktober, kunne formanden Christian Kjeldsen se tilbage på et vellykket arrangement, der ikke bare bød på gode fangster, men også levede op til målsætningen om en hyggelig fiskekonkurrence med plads til alle.

Odder Sportsfiskerforenings kystkonkurrence startede fredag den 11. oktober, og 43 havde tilmeldt sig konkurrencen, hvor der både blev fisket på Kattegatkysten og i Horsens Fjord.

– I år var det især de indvejede fisk, der fik flere til at kigge en ekstra gang på stillingen, og jeg tør godt sige, at flere nok havde ønsket, de fiskede mere i fjorden end på yderkysten i weekenden, skriver Christian Kjeldsen på foreningens hjemmeside.

Kystkonkurrence OSF 02 Michael Kvist (th) og Nicolaj Jensen blev henholdsvis nummer to og tre i konkurrencen.

Ronni overgik sig selv
Om fredag oplevede arrangørerne nemlig det største antal indvejede fisk, der er registreret på førstedagen i løbet af de tre år, konkurrencen er blevet afholdt, og det var ikke mindst fjorden, der havde bidraget til fangsterne. Ronni Jensens havørred på 2,98 kg var samtidig den hidtil størst indvejede i konkurrencen.

Det endte dog ikke med at blive konkurrencens vinderfisk, men sejren gik alligevel til Ronni Jensen. Om lørdagen kunne han nemlig indveje en havørred på 3,35 kg fordelt på 62,5 cm. Konditionsfaktoren var imponerende 1,41.

Fjorden gav de største fisk
Knap 40 lystfiskere var mødt op, da det endelige resultat blev gjort op søndag eftermiddag, og de kunne konstatere, at Ronnie Jensen blev årets vinder med havørreden på 3,35 kg. På andenpladsen kom Michael Kvist med en havørred på 1,97 kg og Nicolaj Jensen kom lige efter på tredjepladsen med en fisk på 1,91 kg.I alt blev der indvejet 17 havørreder, og det var især Horsens Fjord og området omkring Kysing Næs, der gav gevinst.

Se hele resultatet af konkurrencen her