Sportsfiskeren 3 er ude nu

Sportsfiskeren 3 2019 Sportsfiskeren 3 lander i din postkasse fra den 9. september, men kan allerede læses online af alle medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Foto: Frederik Lorentzen.

Årets tredje nummer af Sportsfiskeren kommer vidt omkring og tager hul på efterårets mange spændende fiskearter. Vi giver dig blandt andet skarpe tips og tricks til søens aborrer og gedder, havnens torsk, og så gør vi dig også klogere på, hvorfor så få danske kvinder i Danmark fisker sammenlignet med andre lande.

Udgivelsesoversigt
Sportsfiskeren 3: 9. september
Sportsfiskeren 4: 25. november

Har du ikke modtaget Sportsfiskeren? Hvis du mod forventning ikke modtager Sportsfiskeren, selvom du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, så send navn, adresse og medlemsnummer til medlemsadministrator Anne Holbæk på ah@sportsfiskerforbundet.dk

Sportsfiskeren 3 – årets efterårsnummer – lander i kiosker over hele landet og i din postkasse fra mandag den 9. september. Her får du en smagsprøve på, hvad du har i vente i det nyeste nummer af Sportsfiskeren.

God læselyst!

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du desuden læse magasinet online allerede nu.

DSC0128

WOBLEREN – ET SIKKERT VÅBEN TIL ABORRER
En del aborreentusiaster har fået øjnene op for woblerfiskeriet, men det er fortsat en undervurderet metode, som fortjener ekstra opmærksomhed. I hvert fald hvis du spørger aborre-eksperten Jörgen Larsson, som især bruger woblere meget i sensommeren og efteråret, hvor vandet er varmt, og aborren er mest aktiv.

SSK0097

FISKERMAN: PORTRÆT AF DWAYNE MCFARLANE
Dwayne McFarlane, eller bedre kendt som Eaggerman fra dancehall-gruppen Bikstok, fordyber sig i ting og nørder igennem. To af dem har han altid nørdet med. Musik og lystfiskeri. Læs portrættet af Eaggerman, som måske burde kaldes Fiskerman istedet?

080617 013

ER LYSTFISKERI NOGET FOR KVINDER?
Møder du en dansk lystfisker, er der højst sandsynligt tale om en moden mand. Dermed adskiller Danmark sig fra andre lande, hvor lystfiskeri er mere ligeligt fordelt på kønnene. Sportsfiskeren kigger nærmere på, hvorfor så få danske kvinder vælger at gribe fiskestangen, og hvad der kan få flere i gang.

DSCF6393

NY MIRAKELKUR – FISK HAVØRRED PÅ KYSTEN
Det er almindeligt anerkendt, at lystfiskeri er godt for den mentale tilstand. Men hvor fysisk krævende er det egentligt at fiske på kysten efter havørred? Det har Sportsfiskeren sat sig for at undersøge – og resultatet er overraskende.

DSC 5306

STREETFISHING: HAVNETORSK PÅ FLUE
Det gode torskefiskeri i Københavns Havn lokker mange af storbyens beboere til, og én af dem er svenske Joel Alter, som har overført sine fisketeknikker fra havørredfiskeriet i den göteborgske skærgård til torskefiskeriet i hovedstaden. I dette nummer, får du tips og tricks til, hvordan du fanger havnetorsk på flue.

IMG 1990

DRØMMEN OM XL-HAVBARS
Havbarsen er en eftertragtet sportsfisk, men de helt store af slagsen kan være svær at både finde og fange. Det kan Nicklas Engelbrecht Sørensen skrive under på, for han har i den grad oplevet havbarsfiskeriets op- og nedture. Læs med i dette nummer, når han deler ud af sine erfaringer, så du kommer et skridt nærmere drømmen om en XL-havbars.