Seatrout Open i to udgaver i oktober

Seatrout1 Mikkel Gregersen fangede vinderfisken på Fyn i foråret 2018. Den målte 80 cm og vejede lige knap 6 kg.

Kystkonkurrencen Seatrout Open afvikles i to runder i oktober. Først gælder det Fyns-runden den 4.-6. oktober og senere Jyllands-runden den 25.-27. oktober 2019. Der er velkomstgave til alle deltagere og 10 flotte præmier til vinderne.

Med Go-Fishing som arrangør går det løs med to store kystkonkurrencer i løbet af oktober måned. Først gælder det Seatrout Open på Fyn, der afvikles den 4.-6. oktober 2019. Her må der fiskes langs alle kyster på Fyn, Langeland, Ærø og tilknyttede øer.

Senere på måneden den 25.-27. oktober gælder det så Seatrout Open i Jylland. Det er den konkurrence, der tidligere var kendt som ”Fjord til fjord-konkurrencen”. Her må man fiske på hele strækningen fra Mariager Fjord til Kolding Fjord, samt i begge de nævnte fjorde. Man må desuden fiske i Randers Fjord og på Samsø, Endelave, Tunø og Hjarnø.

Hvornår

For begge konkurrencer gælder, at de starter fredag kl. 00.01. Indvejningen slutter søndag kl. 14.00.

 

Hvordan

Kun havørreder fanget på lystfiskermanér med spin eller fluegrej fra kysten kan tilmeldes konkurrencen. Trollingfiskeri er ikke tilladt, men kastefiskeri fra småbåd, flydering, kajak eller kano er tilladt.

 

Pris

Det koster 450 kr. for en senior at deltage i én af de to afdelinger. For juniorer til og med 16 år er prisen 225 kr.

 

Velkomstgave

Alle deltagere modtager et kaffesæt til bålet. Det består af en trangia-kedel, en pose Lemmel kaffe og en STO kaffekop i træ.

Fotofisk
Alle deltagere har muligheden for at tage et billede af en havørred, inden den genudsættes, og uanset størrelse eller kondition vil den så deltage i lodtrækningskonkurrencen, hvor der er to gavekort på 10.000 kr. på højkant.

Deltagerne kan kun deltage med én fisk som enten fotofisk eller indvejet fisk. Det er muligt at udskifte en fotofisk, hvis du senere fanger en større fisk, der eventuelt kan gøre sig gældende i top 10.

Præmier
Der er præmier til de ti største havørreder, der indvejes i begge afdelinger af Seatrout Open. Førstepræmien i begge afdelinger er et gavekort på 20.000 kr. til en drømmerejse med Getaway Tours.

Der er desuden to lodtrækningspræmier a 10.000 kr. i begge afdelinger.

Den samlede præmieoversigt samt konkurrencereglerne kan ses på Go-Fishings hjemmeside. Det er også her, du kan tilmelde dig.