Fiskeskolen Fyn modtog ”Bland dig Prisen” på 25.000 kr.

Fiskeskolen Gerhardt Andersen, Kurt Christensen, Henning Stig Jacobsenog Erik Pontoppidan modtog på Fiskeskolens vegne prisen på 25.000 kr. De sidste to mand på holdet, Jørn Holm og Jørgen Alvin Pedersen, kunne ikke være tilstede ved prisoverrækkelsen.

Ved Det fynske Folkemøde lørdag den 7. september modtog folkene bag Fiskeskolen Fyn ”Bland dig Prisen” på 25.000. Prisen blev tildelt af Fyens Stiftstidende som anerkendelse af, at Fiskeskolen Fyn siden 2014 har indført flere tusinde fynboer i glæden ved lystfiskeri og friluftsliv.

Fiskeskolen Fyn er en underafdeling af Odense Sportsfisker Klub, og siden starten i 2014 har den været en stor succes. Flere tusinde unge og ældre har været med på tur med Fiskeskolen og på den måde stiftet bekendtskab med friluftsliv i almindelighed og lystfiskeri i særdeleshed.

Ved prisoverrækkelsen fortalte Fyens Stiftstidendes chefredaktør Poul Kjærgaard, at avisens læsere havde indsendt 21 forslag til, hvem der skulle modtage prisen. Dommerkomiteen havde i første omgang udvalgt fem kandidater, og i sidste ende gik prisen altså til Fiskeskolen Fyn. Læs Fyens Stiftstidendes reportage fra prisoverrækkelsen her.

Grej og udstyr til nye projekter
Da Fiskeskolen Fyn startede, fandt initiativtagerne hurtigt ud af, at det var nødvendigt med en masse grej for at kunne lave turene. Folkene bag projektet gik derfor ud og søgte midler til formålet, og i 2018 modtog man en donation på 140.000 kr. fra Nordea Fonden.

Den gjorde det muligt at få indkøbt grej og udstyr, som nu er kommet flere tusinde deltagere til gode.

Pengene fra ”Bland dig Prisen” vil også blive brugt til nyt udstyr, for Fiskeskolen Fyn har nye planer. På opfordring vil man nemlig til at lave ture målrettet flere generationer, så fx fædre og sønner eller mødre og døtre kan tage på tur sammen.