Få medlemsrabat på naturcamps for de 12-15-årige

Efterårscamps 2019 På efterårscamps med Bliv NaturligVis kommer børnene tættere på naturen, når de skal fange og skyde deres egen aftensmad. Foto: Arkivfoto.

Er dit barn mellem 12 og 15 år, og kunne han/hun tænke sig at snuse til naturen på en lidt anderledes måde i sin efterårsferie? Så er én af Bliv NaturligVis’ tre efterårscamps rundt om i Danmark garanteret sagen. På campen bor deltagerne i naturen – og lever af den. Bliv NaturligVis er støttet af Nordea-Fonden.

Medlemsrabat på efterårscamps

Normalprisen for at deltage i en camp er 800 kr. Børn, der er juniormedlemmer i Danmarks Sportsfiskerforbund, kan spare 100 kr. og betaler dermed 700 kr. for en camp.

Sådan får du rabat:
Hent rabatkoden ved at logge ind på Min side. Rabatkoden skal indtastes ved købet, lige inden du når frem til den endelige betaling med kreditkortet.

Tilmeld dig her

Det handler om friluftsliv, overnatning i det fri, mad på bål – og ikke mindst lystfiskeri og jagt, når projekt Bliv NaturligVis igen i år afholder efterårscamps – denne gang på Djursland, i Sønderjylland og på Midtsjælland. På campen, som strækker sig over tre dage, introduceres deltagerne til en række grundlæggende jagt- og fisketeknikker, både i teori og i praksis. Der bliver mulighed for fiskeri og jagt med både riffel og haglbøsse. Og når fisken er fanget, og vildtet er nedlagt, skal det ordnes og klargøres til måltidet.

Campen henvender sig til alle natur-, jagt- og fiskeriinteresserede i aldersgruppen, og der er ingen krav til forudgående kundskaber. Alt, hvad der kræves, er nysgerrighed og begejstring for naturen. Campen har plads til maksimalt 20 deltagere, og tilmeldingen er åben nu. Datoerne for de tre camps varierer en smule, men de ligger alle sammen i uge 42 og inkluderer to overnatninger. Se de præcise datoer, tilmeld dig og læs mere om, hvor de enkelte camps finder sted, på Bliv NaturligVis’ hjemmeside her.

Husk, at medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund kan få rabat på efterårscamps. Som medlem sparer du 100 kr.

Efterårscamps Med Bliv Naturligvis Bliv NaturligVis formidler naturoplevelser med jagt og lystfiskeri til børn i skoler, dagsinstitutioner, ungdomsuddannelser m.m.

En oplevelse for livet

– Det handler om at få en hel masse gode naturoplevelser sammen med andre jævnaldrende. Og så handler det ikke mindst om at opdage den ressource, naturen er, når man passer godt på den. Det, der kommer i gryden over bålet, er det, man nedlægger på jagten. Der er med andre ord tale om en totaloplevelse i pagt med naturen – tilsat en god portion spændende vildtbiologi, fortæller naturformidler Thomas Marcussen, som skal stå for campen i Sønderjylland.

Thomas er 26 år og er til daglig ansat i projekt Bliv NaturligVis, og har – ligesom de øvrige lejrledere – flere års erfaring med naturformidling til børn og unge. Han er vokset op med jagt og har selv været aktiv jæger i 10 år. Derfor kender han til de mange facetter i og omkring jagten og kan garantere en oplevelse for livet.

Bemærk, at campen i Sønderjylland kun har jagt på programmet, mens efterårscamps på Djursland og Midtsjælland byder på både jagt og lystfiskeri.

Kærlighed til naturen er i centrum

Projekt Bliv NaturligVis er et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund og Danmarks Jægerforbund, støttet af Nordea-Fonden. Konceptet er unikt på den måde, at projektets kerne hviler på frivillige jægere og lystfiskeres engagement og formidling af naturoplevelser til børn i alle aldre.

I øjeblikket råder projektet over 150 frivillige over hele landet, som kan bestilles gratis af f.eks. skoler, børnehaver, spejdertrupper, ungdomsuddannelser mv.. For skal danske børn have lyst til at passe på naturen, skal de nemlig ud og have fat i den med begge hænder. Det er grundtanken bag Bliv NaturligVis.