Majestic Mariager Gathering: Nyt træf for fluefiskere

Majestic Mariager 2019 Majestic Mariager Gathering er et gratis træf for fluefiskere arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbund i samarbejde med Nordic Anglers og Arctic Silver.

Sensommerens nye fluefiskertræf hedder Majestic Mariager Gathering og foregår ved Mariager Fjord i dagene 29. august til 1. september 2019.

Er du fluefisker og vild med Mariager Fjord, eller har du stadig til gode at opleve fiskeriet i fjorden? Den 29. august til 1. september er den perfekte lejlighed til at smutte forbi fjorden eller slå dig ned nogle dage, når den første udgave af fluefiskertræffet Majestic Mariager Gathering folder sig ud ved den gamle gård Laaenhus ved Kielstrup Odde.

Majestic Mariager Gathering er et nyt træf for alle fluefiskere, arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskeinstruktører med Nordic Anglers og Arctic Silver som sponsorer og medarrangører. Holdet bag festivalen er blandt andre fiskeinstruktørerne Daniel Holm, Niels Lynggaard og Martin Rubæk. Konceptet er simpelt: Det er gratis at deltage, og der kan soves på sovesal eller sættes et telt op.

Igennem hele weekenden vil der være aktiviteter, underholdning og konkurrencer, blandt andet fotokonkurrence, bedste plastikfangst, fluefiskergolf/forhindringsbane med mere. Der er early bird-ankomst og indkvartering allerede torsdag den 29. august, og fredag kan der fiskes frem til den officielle åbning af træffet kl. 18. 

Kommer du?
Du kan tilmelde dig eventet på Majestic Mariager Gatherings Facebook-side. Selvom det er gratis at deltage, er der brug for at vide, hvor mange der dukker op, så weekendens aktiviteter kan tilpasses antallet af deltagere. Husk, du bestemmer selv, om du vil være med hele weekenden eller bare en enkelt dag.

Hvis du gerne vil overnatte indendørs, skal du sende en sms til 28188241 med dit navn for at reservere en plads på sovesalen. De 30 sovepladser tilbydes efter først til mølle-princippet. Det er desuden muligt at tilmelde sig mad under træffet, hvor Dit Adventure kommer og tryller med kogegrejet. Det koster 250 kr. per person at spise med fredag og lørdag aften samt lørdag og søndag morgen.

Du kan holde dig opdateret om Majestic Mariager Gathering ved at følge træffets Facebook-side. Vi håber at se rigtig mange af jer fluefiskere ved Laaenhus og ved vandet og håber, I vil være med til at starte en ny tradition for et godt fluetræf ved fjorden!

PROGRAM FOR MAJESTIC MARIAGER GATHERING 2019

Torsdag den 29/8
Kl. 16 og frem: Early bird-ankomst og indkvartering
Kl. 18-? Bål, fiskeri og hygge

Fredag den 30/8
Ankomst, indkvartering og fiskeri
Kl. 18: Officiel velkomst 
Kl. 20: Aftensmad
Kl. 21: Skumbilleræs (bindekonkurrence)
Herefter fiskeri og bålhygge

Lørdag den 31/8
Kl. 07-10: Morgenmad (tag selv)
Kl. 15: Kastekursus
Kl. 17: Wrong-hand-cast konkurrence
Kl. 19: Ølsmagning
Kl. 20: Aftensmad
Kl. 21-??: Underholdning og bålhygge og evt. tur til åen med skumfluer

Søndag den 1/9
Kl. 07-10: Morgenmad (tag selv) 
Kl. 12: Kastekursus
Kl. 14: Afslutning og præmieoverrækkelser
Kl. 15: Rengøring og tårevædet afsked

Løbende aktiviteter hele weekenden:
• Fluegolf-konkurrence
• Fotokonkurrencer: Bedste fiskefoto, bedste stemningsfoto, bedste plastikindsamlingsfoto
• Plastic-in-the-basket konkurrence
• Mulighed for at prøve en pontonbåd fra Anderson Pontons

PRAKTISK INFO
Majestic Mariager Gathering finder sted ved skønne Laaenhus ved Kielstrup Odde. Laaenhus ligger på Lånhusvejen 8, Hobro. 

Kørselsvejledning:
I Valsgaard drejes til højre ad Skovbovej ved SPAR-købmanden. Der køres nu knap 5 km ad denne vej, indtil den drejer skarpt til venstre. Her fortsættes ligeud ad Lånhusvejen. Vejen svinger til venstre og bliver til grusvej og går over færiste - I er på rette vej. Efter ca. 1 km kommer der en rød, firlænget gård på højre hånd: Det er Laaenhus. 
Der må IKKE parkeres i gården. Der parkeres uden for gården eller på marken vest for Laaenhus.

Mad:
Der kan tilkøbes mad for 250 kr., hvilket omfatter aftensmad fredag og lørdag samt morgenmad lørdag og søndag. For at tilmelde dig, skal du betale 250 kr. via MobilePay til Niels Lynggaard på 28188241 med dit navn som besked senest den 20. august.

Indkvartering:
Der kan overnattes i fællesrum på loftet. Der er 30 sovepladser, så det er FØRST TIL MØLLE! Send gerne en sms til 28188241 med dit navn for at reservere en plads på sovesalen! Medbring sengelinned, hovedpude, dyne/sovepose. Håndklæde, hvis du trænger til en tur under bruseren.