Sommerlukket fra den 15. juli

sommerfiskeri.jpg Sommerfiskeri. I august måned tilbyder Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskeinstruktører flere forskellige kurser i åfiskeri.

Sekretariatet i Danmarks Sportsfiskerforbund holder sommerlukket fra den 15. juli til og med den 4. august 2019.

Bliv direkte medlem nu og få en velkomstgave

Tegn et direkte medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund til 395 kr., og få fem pakker fluekroge fra Ahrex sammen med dit nye medlemskab. Vælg mellem kroge til å-, kyst- eller geddefiskeri. 

Køb medlemskab her

Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat holder ferielukket i ugerne 29, 30 og 31. Har du brug for hjælp i forbindelse med dit medlemskab, bedes du derfor kontakte os inden den 12. juli kl. 12. Vi er tilbage på telefon og mail igen mandag den 5. august fra kl. 8.30.

Har du brug for at rette dine medlemsoplysninger, kan du gøre det via MIN SIDE. Samme sted kan du også downloade dit medlemskort, hente rabatkoder til medlemsfordele og læse magasinet Sportsfiskeren online.

Her på siden kan du desuden finde et udvalg af inspirerende artikler om fiskeri, som har været bragt i tidligere numre af Sportsfiskeren. Læs artikler fra Sportsfiskeren her

Få rabat på udstyr, billeje og feriebolig
Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund har du adgang til en række medlemsfordele. Du kan for eksempel spare 20% hos Friluftslageret, som tilbyder et stort udvalg af udstyr til friluftsliv. Derudover kan du spare 10% på billeje og 10% på ferieboliger i hele Europa. Du får også 25% rabat på udvalgte fiskebøger og kogebøger. Se flere medlemsfordele her

Sommerkurser
I efteråret 2019 bliver det igen muligt at tilmelde sig gratis guidede ture kun for medlemmer. Hold øje med aktivitetskalenderen, for disse kurser bliver hurtigt fuldt bookede.

Lige nu er der ledige pladser på flere af vores sommerkurser. Du kan stadig tilmelde dig 24 timers kurset i havørredfiskeri ved Trend Å den 3. august eller kurset "Styr på signalet" den 17. august, hvor du lærer at fange den invasive signalkrebs.

I uge 42 afholder vi det årlige juniorlederkursus for unge lystfiskere mellem 13 og 18 år. Et intenst ugekursus med masser af fiskeri, fisketeori, grejfremstilling og øvelser i formidling af lystfiskeri.

FISKEguiden
Tjek YouTube-serien FISKEguiden, hvis du søger viden, tips og metoder til dit fluefiskeri, makrelfiskeri, fiskeri efter hornfisk m.m. Serien med Gordon P. Henriksen i værtsrollen har nu rundet 15 afsnit, så der er underholdning til adskillige (måske kølige) sommeraftener.

God sommer derude.