Vi holder lukket i Kristi Himmelfartsferien

Majflue.jpg Majfluerne klækker i disse dage til glæde for ådalenes dyr, fisk og fanatiske tørfluefiskere. Foto: Søren Astrup Jørgensen.

Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat holder lukket i Kristi Himmelfartsferien. Vi er tilbage igen den 3. juni.

Sekretariatet i Danmarks Sportsfiskerforbund holder lukket i Kristi Himmelfartsferien, og telefonerne er derfor lukket torsdag den 30. maj og fredag den 31. maj. Vi er tilbage mandag den 3. juni, hvor du kan kontakte medlemsservice fra kl. 8.30.

Kom til lystfiskertræf
I Kristi Himmelfartsferien kan du deltage i det årlige lystfiskertræf ved Hessellund Sø Camping i Karup. Instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund står for aktiviteter som undervisning i fluekast, fremstilling af endegrej, damehold, madlavning, børnehold, små foredrag og praktisk instruktion i fiskeri. Alle kan deltage, og de fleste aktiviteter er gratis.

Læs mere om træffet her