Kystkonkurrence og loppemarked

P4280207.jpg Odsherred Kommune har kystlinje ud til mange spændende kystpladser, og uanset vindretningen kan man finde fiskemuligheder.

Odsherreds Sportsfiskerforening inviterer til to arrangementer i de kommende uger. Først har du chancen for at vinde præmier ved Odsherreds Ørreddag, og senere kan du gøre fund ved foreningens loppemarked.

Odsherreds Ørreddag
Kystkonkurrencen, som Odsherreds Sportsfiskerforening har stået for i mange år, finder sted på Kr. Himmelfartsdag den 30. maj.

Der må fiskes overalt langs kysterne i Odsherred Kommune, og det giver mange muligheder, for kommunen har kystlinje ud mod både Sejerøbugten, Kattegat og Isefjorden, så uanset vindretningen vil der være steder, der kan fiskes.

Konkurrencen starter ved daggry og slutter kl. 14.45. Der kan indvejes fisk ved klubhuset i Asnæs fra kl. 14.30 og indtil kl. 15.00. Fiskene skal indvejes i renset tilstand. Du skal kunne fremvise såvel gyldigt fisketegn som kvittering for indbetaling af gebyr.

Det koster 75 kr. at deltage, og de kan indbetales hos ”Lystfiskeren” i Holbæk, ”Outdoor” i Asnæs eller overføres direkte til foreningens konto: Reg.nr. 3566, kontonr. 3566070553.

Der er to præmieklasser: Én for hornfisk og én for andre arter. I sidstnævnte går laksefisk forud. Der kan kun indvejes én fisk pr deltager. Ved ens vægt af to fisk af samme art, vil den korteste blive bedst placeret. Fisk, der indleveres til indvejning, skal være kroget foran gællerne.

Loppemarked i Asnæs
Lørdag den 8. juni kl. 10 til 15 afholdes der loppemarked ved Odsherreds Sportsfiskerforenings klubhus, der ligger på adressen Nygade 16, 4550 Asnæs. Her har du chancen for at gøre gode køb til sin grejsamling, men du kan også vælge at få din egen stand, så du kan få ryddet op i samlingen.

Ønsker du en stand ved loppemarkedet, skal du kontakte Niels-Erik Torp på mail og bestille senest den 1. juni. Alle kan bestille en stand, uanset medlemskab af foreningen. Prisen for en stand er 50 kr. for medlemmer af foreningen og 100 kr. for andre. Beløbet skal indbetales på MobilePay til 18067. Angiv ”Loppemarked”.

Der må kun sælges grej, beklædning eller andet, der kan relateres til lystfiskere. Der må sælges såvel brugt som nyt grej/udstyr.

Under loppemarkedet sælges der kaffe, sodavand og pølser til rimelige priser og foreningen ser frem til en hyggelig dag.