Hektisk fiskeri ved geddepremiere

59521419_417483619046342_8164892920306991104_n.jpg Lucas Lund Msiska løb med pokalen ved geddepremieren på Farum Sø.

Ene mand i båden havde Lucas Lund Msiska rigeligt at se til, da han deltog i geddepremieren på Farum Sø. Resultatet blev 11 gedder i båden, og de syv vejede over seks kilo. Det var derfor ikke overraskende, at Lucas løb med førstepladsen og pokalen i dagens konkurrence.

Lørdag den 4. maj  afholdt Farum Lystfiskerforening sin traditionelle geddepremiere på Farum Sø, og kl. 7 sejlede bådene ud. Dagen startede med en kæmpe snebyge, og der gik lidt tid, inden de første fangster kom.

Lucas fik hurtigt to små gedder, men så kom en større, der skulle forbi dommerbåden, der lå i den anden ende af søen.

– Godt varm og tilbage på pladsen nåede jeg kun at sætte to stænger, da der var hug igen. Efter en god fight måtte jeg endnu engang forbi dommerbåden med en fisk, der lige var nummeret større. Første fisk vejede 8,45 kg i slynge og fisk nr. 2 vejede 9,1 kg, fortæller Lucas.

Hektisk fiskeri med dobbelthug
De efterfølgende timer bød på noget af det bedste fiskeri, han længe havde oplevet, og resten af dagen fik han aldrig ro til at sætte alle stængerne igen.

– Først fik jeg en enkelt på lige under 5 kg og en enkelt lige over. Derefter blev det til en tyk gedde på omkring 7,5 kg, der var ret speciel, da den var “two tone” gylden på den ene halvdel og mørk på den anden. Så  toppede det hektiske fiskeri, da jeg fik et dobbelthug. Alene i båden og i god blæst var det ret hektisk. Jeg fik begge fisk i båden,  og de var begge fine. Den ene toppede på 8,1 kg og den anden 7,9 kg, fortæller Lucas og afslutter:

– Jeg var efterhånden godt tilfreds med dagens fiskeri og kunne stille og roligt sætte kurs mod havnen. Turen hjem gav ikke noget, og det var nu egentlig fint nok.