Grindsted Sportsfiskerforening fylder 75 år

grindsted å maj 14 mørk copy.jpg Grindsted Sportsfiskerforening, som snart har 75-års jubilæum, råder over mere end 100 km alsidigt fiskevand.

Tilbage i 1944 startede en flok lystfiskere fra Grindsted og omegn Grindsted Sportsfiskerforening, og nu kan foreningen fejre 75-års jubilæum den 16. juni.

I en avisnotits fra juni 1944 kan man under overskriften ”Sportsfiskerne i Grindsted Organiserer sig”, læse følgende:

”De mange sportsfiskere i Grindsted har stiftet en sportsfiskerforening og fastsat det årlige kontingent til 10 kr. Til bestyrelse er valgt malermester Richard Hansen (formand), fabriksarbejder H. Madsen (sekretær), bankassistent Børge Larsen (kasserer), fotograf Frank Nielsen og automobilforhandler Hedegaard. Foreningen har lejet en åstrækning på ca. 3 km i nærheden af Krogager.”

Den 16. juni 2019 er det 75 år siden Grindsted Sportsfiskerforening blev dannet. Som nævnt blev der startet med 3 km fiskevand og af den første side i foreningsprotokollen fremgår det, at cirka 20 deltagere var mødt op til den stiftende generalforsamling, hvor det også blev vedtaget at melde sig ind i Danmarks Sportsfiskerforbund.

5D3_1362-4K.jpg
Grindsted Sportsfiskerforening har gennem tiden kæmpet en brag for bedre forhold for fiskebestandene i det hårdt prøvede Varde Å-system.

Der er løbet meget vand i åen siden, og i dag råder Grindsted Sportsfiskerforening over mere end 100 km alsidigt å fiskevand og to søer og har på den gode side af 200 medlemmer fra det ganske land. Derfor har Grindsted Sportsfiskerforening valgt at fejre 75-års jubilæet med en sammenkomst på dagen den 16. juni 2019. Alle medlemmer, lodsejere og samarbejdspartnere er indbudt til spisning ved klubhuset på Svinget 12 i Grindsted.

Af hensyn til forplejningen, så er der tilmelding til arrangementet med seneste tilmelding den 6. juni 2019 til formand Lars Pedersen på 40 16 70 36 eller lp@gsff.dk.