Slagelse Sportsfiskerforening løb med Den gyldne Kejs

IMG_1857kopi.jpg Den gyldne Kejs kan det næste år pryde klublokalet hos Slagelse Sportsfiskerforening.

Søndag den 7. april blev konkurrencen Den gyldne Kejs afviklet med Udsætningsforeningen Vestsjælland 95 som arrangør, så nu er der nye penge til vand- og fiskeplejearbejde på Vestsjælland.

IMG_1865kopi.jpg Martin Deniz Elaldi fangede dagens største havørred på 3,71 kg.

Konkurrencen Den gyldne Kejs omfatter både en holdkonkurrence og en individuel konkurrence, og der kan både vindes præmier for de største havørreder og de største torsk.

Der var tilmeldt seks foreninger til holdkonkurrencen, og her sejrede Slagelse Sportsfiskerforening foran Sorø Lystfiskerforening og Høng Sportsfiskerforening.

Der var i alt tilmeldt 79 deltagere, og heraf var de 59 gennem en forening og 20 individuelt. Ved indvejningen og præmieoverrækkelsen blev der indvejet 11 havørreder og 3 torsk.

I den individuelle havørredkonkurrence gik førstepladsen til Martin Deniz Elaldi, der fangede en havørred på 3,71 kg. Nummer to blev Erik Wilson med en havørred på 3,4 kg, mens tredjepladsen gik til Teddy Petersen, der indvejede en ørred på 2,9 kg.

Største torsk vejede 1,3 kg og blev fanget af Tom Rasmussen.

– Konkurrencen blev sponseret af Top Grej i Slagelse, så derfor går hele overskuddet til udsætningsarbejdet på Vestsjælland. Vejret var fint med  svag  vind fra sydøst, så der kunne fiskes alle steder, hvilket ikke kunne ses på  dagens fangst, fortæller Kurt Jørgensen fra Udsætningsforeningen Vestsjælland 95.