Odsherred vælger udviklingssporet

odsherred2.jpg Der er chance for store fisk, når Odsherred Sportsfiskerforening er på havet.

Udvikling, gode relationer, aktive medlemmer og god modtagelse af nye medlemmer var nogle af nøgleordene, da Odsherred Sportsfiskerforening havde generalforsamling i februar. Nu byder foreningen ind med en række spændende aktiviteter til både nye og gamle medlemmer.

Som så mange andre foreninger rundt i Danmark har Odsherred Sportsfiskerforening oplevet et vigende medlemstal, og ved generalforsamlingen den 21. februar lagde bestyrelsen det ud til medlemmerne at beslutte, om de ville tilslutte sig det udviklingsspor, som formanden Bjarne Andersen fremlagde i sin beretning.

– Der var heldigvis tilslutning til at følge udviklingssporet, som indebærer, at vi er samlet i en forening, fordi vi vil noget sammen og kan gøre noget sammen, og det har vi alle i foreningen hver især et ansvar for, fortæller Bjarne Andersen, der blev valgt som ny formand på generalforsamlingen efter i en periode at have været midlertidig formand.

Bud på udvikling
Bestyrelsen havde nogle bud på, hvad det betyder at følge udviklingssporet. Det indebærer, at alle bidrager til at skabe en god ånd og gode relationer i foreningen. Det betyder også, at mange er aktive og deltager i planlægning og udførelse af arrangementer, og desuden skal foreningen være god til at tage hånd om nye medlemmer, så de føler sig velkomne.

odsherred3.jpg I påsken arrangerer foreningen en tur til Bornholm.

Mange aktiviteter i 2019
At der er noget at komme efter for både nye og gamle medlemmer, ses tydeligt af de aktiviteter, der på nuværende tidspunkt er planlagt for 2019.

I påsken har foreningen planlagt kysttur til Bornholm, mens man i bededagsferien kan komme med på tur til Skjern Å. Sidst i september går turen også til Jylland, hvor et sommerhus er booket ved Karup Å i en hel uge.

Foreningen holder sig dog ikke inden for landets grænser, for i juni gælder det småbådsfiskeri ved Saltstraumen i Norge, i august går turen til Kungshamn i Sverige, og i september kan man komme på havfiskeri ved Færøerne.

Programmet byder også på havture på Øresund og Det Gule Rev i Nordsøen, og vil man ud på kysten, kan man deltage på Onsdagsklubbens ugentlige ture.

Et af årets højdepunkter bliver den årlige Makrelfestival, som foreningen arrangerer. Den finder i år sted den 16.-18. august. Læs mere om festivalen her: Makrel Festival 2019.

Læs det detaljerede aktivitetsprogram her: Odsherred Sportsfiskerforenings aktivitetskalender.