Moderne fiskeri efter ferske rovfisk

53706685_404607710326875_2998335116222136320_n.jpg Henrik Larsen, der arbejder for Fishing Zealand, deler ud af sin store erfaring med de nyeste teknikker ved foredraget i Kalundborg.

Det er de nyeste teknikker til fangst af de ferske rovfisk gedde, aborre og sandart, der er på programmet, når Henrik Larsen fra Fishing Zealand holder foredrag i Kalundborg tirsdag den 26. marts.

Tirsdag d. 26. marts kan du blive klogere på fiskeriet efter de ferske vandes rovfisk. Predatorfisker Henrik Larsen gæster nemlig Kalundborg Sportsfiskerforening, hvor han vil dele ud af de mange erfaringer, som han har gjort sig, når han har dyrket fiskeriet efter gedde, aborre og sandart.

55802391_351163182408264_9192168846046265344_n.jpg Sandarten er i fokus ved Henriks foredrag.

Fokus på sandarten
Aftenens store tema bliver sandarten. En fiskeart, som på mange måder er omgærdet af masser af mystik, og som i den grad kan udfordre tålmodigheden hos selv de mest ihærdige. Henriks egen tilgang til sandarterne foregår oftest med opmærksomheden rettet mod ekkoloddet, mens der aktivt bliver ledt efter sandarter i frivandet. Teknikken kaldes “pelagisk vertikalfiskeri” og kan til tider være super effektivt – selv på de svære dage.

Ved aftenens foredrag kan du få et indblik i denne effektive teknik og strategien bag dette  fiskeri, som samtidig er ganske underholdende. I den forbindelse vil der også være fokus på ekkoloddets funktioner og indstillinger.

Tid og sted 
Tirsdag den 26. marts fra kl. 19.00 i Kalundborg Sportsfiskerforenings klubhus på adressen Lynglodden 4, 4400 Kalundborg

 

Pris

Ganske gratis! Der kan købes øl og sodavand i klubhuset.

 

Tilmelding

Ikke nødvendig – du dukker bare op.

Kastefiskeri og finlir
Under foredraget vil der endvidere blive gennemgået forskellige tilgange til kastefiskeriet efter gedder. Her vil der eksempelvis være fokus på både det rette valg af agn, og hvordan du tilrigger og fisker med shads og andre kunstagn.

Små agn og finlir kan være utrolig effektivt til aborren. Derfor bliver de seneste trends inden for finessefiskeriet med bl.a. Texas- og Carolinarigging og ikke mindst dropshot gennemgået.

Aftenens program sluttes af med en lille konkurrence online, så husk din mobiltelefon.