Fuld fart på juniorerne i Holstebro

juniorlogo.jpg

I Holstebro og Omegns Fiskeriforening er man lykkedes med at etablere en juniorklub, hvor der året rundt er attraktive tilbud.

Efter et par år uden junioraktiviteter lykkedes Holstebro og Omegns Fiskeriforening i 2007 med at stable en succesfuld juniorklub på benene igen. Med solidt benarbejde og attraktive tilbud fik foreningen gjort en stor flok unge mennesker nysgerrige på lystfiskeriet som hobby, og inden længe var man oppe på ca. 25 aktive juniorer.

Siden har man kæmpet lidt med konkurrencen fra skærme og computerspil hjemme på værelserne, men med alsidige aktiviteter på juniorernes præmisser lever klubben stadig i bedste velgående.

junior HOF 3.jpg Foreningen mangler ikke fiskevand i lokalområdet, hvor åer, bække og søer flittigt besøges.

Aktiviteter både ude og inde
I foreningens klublokaler har man senest indrettet et værksted, hvor der kan laves woblere, blink og spinnere, ligesom man også binder fluer, bygger stænger og afholder spændende foredrag.

Når teori skal omsættes til praksis, foregår det i de nærliggende vande som Storåen og Vandkraftsøen, men man besøger også andre landsdele. Således er der gennem årene etableret et godt forhold til juniorerne ved både Trend Å og ved Bjerringbro, hvis fiskevande man besøger for at opleve nyt og udveksle erfaringer med ligesindede juniorer.

Helt i tidens ånd, så er man naturligvis også aktiv på sociale medier, hvor juniorklubben har sin egen Facebook-side til nyheder, pral, informationer og meget mere.

hof junior 4.jpeg
En af klubbens juniorer Nikki med flot Storålaks.
junior HOF 1.jpg
I foreningens værksted er der masser af muligheder for at fremstille sit eget grej.
junior HOF 2.jpg Michael Hansen blev årets HOF´er i 2018.

Årets HOF'er er juniorleder
På den årlige generalforsamling er der tradition for at kåre årets medlem af foreningen, også kaldet Årets HOF'er. Senest blev denne pris tildelt Michael Hansen, som netop var manden, der i 2007 genoplivede juniorklubben, og som også i dag er tovholder for de mange tilbud, man som junior i HOF får serveret.

Michael er en ildsjæl, der insisterer på, at juniorerne skal have de bedste muligheder for at blive grebet af lystfiskeriet. Denne holdning bakkes fuldt op af bestyrelsen, og er du under 18 år, så er det faktisk gratis at blive medlem af foreningen.