Fang den største havørred i Vejle Fjord

Vejle_Fjord_broen_-_panoramio_1.JPG For 150 kr. kan du deltage i ørredkonkurrencen ved Vejle Fjord.

Den 12.-14. april kan du deltage i den årligt tilbagevendende ørredkonkurrence ved Vejle Fjord.

Midt i april vil hundredevis af lystfiskere begive sig til den skønne Vejle Fjords kyster for at deltage i fiskekonkurrencen Vejle Fisker 2019.

I over 50 år har folk hvert år kappedes om at lande den største havørred og vinde flotte præmier, og i år sker det fra fredag den 12. april kl. 15 til søndag den 14. april kl. 14.

Præmier for 150.000 kr.
Vejle Fisker er ikke kun en konkurrence for den dygtige og heldige lystfisker, men også en konkurrence, hvor der trækkes lod om fine præmier blandt alle dem, der har tilmeldt sig inden den 1. april.

Yderligere arrangeres der løbende over weekenden lotteri og fiskedam med mange flotte præmier, som er sponseret af lokale forretningsdrivende og fiskerirelaterede virksomheder fra hele landet. Samlet er der præmier for 150.000 kr. ved Vejle Fisker 2019.

Klubben Saltvandsfiskeren Vejle står for fiskekonkurrencen, og overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Vejle Fjords ørredfond, som uddeler midler til projekter, der kan være med til at støtte fiskebestanden i Vejle Fjord. Sådanne projekter kunne for et eksempel være genopretning af vandløb, så der sikres gode gydepladser for fjordens havørreder.

Læs alt om regler, tilmelding og præmier her