Præmier til de største Isefjordsørreder

frederikstange.jpg Årets juniorvinder Frederik Stange havde en superdag ved Rørvig sammen med sin far.

Facebook-gruppen 'Lystfiskeri i Isefjorden' opgjorde søndag resultatet af sin årskonkurrence og uddelte præmier til de største indrapporterede havørreder i 2018.

Facebook-gruppen Lystfiskeri i Isefjorden har 4156 medlemmer, som bidrager med en jævn strøm af fangstrapporter. Gruppens administratorer registrerer de indrapporterede fangster, og når året er omme, bliver der uddelt præmier til de største fisk.

Årets præmieuddeling fandt sted søndag den 6. januar hjemme hos Lars Juel Hansen, som er den ene administrator i gruppen, mens Morten Primdahl – en anden af administratorerne – stod for præmieuddelingen.

Vinderen skiftede ørredsøen ud med kysten
Præmien for største fisk tilfaldt René Mortensen, der fangede en havørred den 24. januar ved Ejby. Den flotte fisk målte og vejede 83 cm og 6,8 kg og blev fanget på en Sandeel-kystwobler.

René fortalte, at han kun har fisket på kysten i 3-4 år. Tidligere fiskede han mest put and take, men nu var han ikke i tvivl om, at han fik mere kamp til stregen ude ved kysten.

På andenpladsen kom undertegnede webredaktør, der var på plads i Tempelkrogen, da isen forsvandt den 22. marts. Det resulterede i en havørred på 74 cm.

rene1500.jpg
René Mortensens vinderfisk målte 83 cm, og vægten viste 6,8 kg.

Konens opringning sikrede tredjepladsen
Nicklas Mollerup løb med tredjepladsen med en havørred på 70 cm. Den blev fanget fredag den 5. oktober og blev vinder af Snurrebasse-cuppen, men havde han ventet en dag, var den også blevet vinderfisk i efterårets udgave af Fjordlandet Open.

– Det blev en helt speciel dag for mig, for jeg skulle egentlig hjem fra fjorden for at hente børnene, men så ringede min kone og fortalte, at hun klarede opgaven. To kast senere fangede jeg den store havørred, fortæller Nicklas ved præmieoverrækkelsen.

Superdag for far og søn
Der var også præmie til den største havørred fanget af en junior. Den tilfaldt Frederik Stange, som fangede en havørred på 2 kg og 54 cm på en tur ved Rørvig den 17. oktober. Hans far var med på turen og fik lidt senere en havørred på 61 cm og 2,3 kg.

2019-01-06 13.58.20 (2).jpg (1) René Mortensen vandt en spinnestang i førstepræmie.
2019-01-06 13.59.32.jpg Henning Pedersen fik et fastspolehjul med hjem.
2019-01-06 14.00.13(2).jpg Nicklas Mollerup fik en unik Isefjordskniv i tredjepræmie.