Nyt Sportsfiskeren i 2019

Top.jpg

I 2019 kan du se frem til et nyt Sportsfiskeren 4 gange årligt, og redaktionen er i fuld gang med at lave Sportsfiskeren 1, som lander fra den 4. marts. Vi glæder os til at vise jer, hvad vi arbejder på. Målet er klart: Sportsfiskeren skal fortsat være Danmarks vigtigste fiskemagasin.

Udgivelsesoversigt
Sportsfiskeren 1: 4. marts
Sportsfiskeren 2: 13. maj
Sportsfiskeren 3: 9. september
Sportsfiskeren 4: 25. november

 

Læs bladet online
Hent Sportsfiskeren 1 i din postkasse fra 4. marts, eller køb det i kiosker landet over. Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du desuden læse magasinet online herHar du ikke modtaget Sportsfiskeren? 

Hvis du mod forventning ikke modtager Sportsfiskeren, selvom du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, så send navn, adresse og medlemsnummer til medlemsadministrator Anne Holbæk på ah@sportsfiskerforbundet.dk

Selvom Sportsfiskeren får nyt udtryk og går fra at udkomme 7 gange årligt til at udkomme 4 gange, så skal det fortsat være Danmarks vigtigste fiskemagasin. Det skal opdatere læserne om tidens tendenser og teknikker inden for lyst- og sportsfiskeri, præsentere sæsonens vigtigste fiskearter samt inspirere og skabe engagement blandt danske lystfiskere. Samtidig skal en ny sektion med navnet ”Indblik” formidle Forbundets og foreningernes arbejde og sætte natur-, miljø- og fiskeripolitiske emner på den politiske dagsorden i samspil med Sportsfiskeren.dk.

Det betyder kort og godt, at Sportsfiskeren vil blive et længere og mere fyldigt fiskemagasin på i alt 100 sider, som vil indeholde længere artikler, flere sider om lystfiskeri og grej samt sektionen ”Indblik”.

Vi glæder os til at vise jer det nye magasin med nye formater, et nyt og opdateret layout og ikke mindst spændende fiskeartikler og portrætter. Så hold øje med din postkasse i starten af marts.

Fra 7 til 4 udgivelser
Magasinet Sportsfiskeren går fra 7 til 4 numre, fordi Danmarks Sportsfiskerforbund vil styrke kommunikationen på mere tidsvarende kanaler. Det betyder, at ressourcer fra magasinet vil gå til mere politisk- og digitalkommunikation som eksempelvis pressemeddelelser, nyheder på hjemmesiden, sociale medier og nyhedsbreve.

Om Sportsfiskeren
Danmarks Sportsfiskerforbund har eksisteret siden 1938, men Forbundets vigtigste kommunikationskanal gennem årene – medlemsbladet Sportsfiskeren – blev grundlagt allerede 12 år tidligere som medlemsblad for den dengang nystiftede Dansk Sportsfiskerforening (i dag Lystfiskerforeningen af 1926). Ved oprettelsen af Danmarks Sportsfiskerforbund blev Sportsfiskeren overdraget til Forbundet.