Julelukket: Et nyt år venter

DSC_2304 (2)-kopi.jpg

Danmarks Sportsfiskerforbund holder lukket mellem jul og nytår. I 2019 kan vi træffes fra den 2. januar.

Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat holder julelukket i dagene fra den 24. december til og med den 1. januar 2019. Sidste åbningsdag før jul er den 21. december med telefontid fra kl. 9.00 til 14.30. I det nye år kan vi træffes fra den 2. januar. Varer bestilt i webshoppen sender vi fra den 3. januar.

Nyt Sportsfiskeren i 2019
Vi ser frem til det nye år, hvor vi vil præsentere dig for det nye Sportsfiskeren, som udkommer første gang den 4. marts. I mellemtiden kan du som medlem gå på opdagelse i tidligere numre af Sportsfiskeren via Min side

Kurser 2019
Kig også forbi aktivitetskalenderen, hvor du kan tilmelde dig et af vores kurser eller arrangementer i 2019. Vælg mellem weekendkurser i havørredfiskeri, kurser i fluebinding, fluekast eller spinnefiskeri med mere. I løbet af foråret åbner vi igen for tilmelding til vores gratis guidede ture for medlemmer, så hold øje med aktivitetskalenderen. Disse kurser bliver hurtigt fuldtegnede.

Medlemsfordele: Spar penge på ferien i det nye år
Måske er du begyndt at planlægge din ferie i 2019. Skal du booke feriehus eller rejse med færge, kan du få rabat som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund. Du kan spare 10% på ferieboliger i hele Europa og på udvalgte færgeruter med Stena Line og Smyril Line. Du kan desuden få medlemsrabat på oplevelser, bådleje, udstyr og beklædning. Se alle dine medlemsfordele.

Torsketid
Nytårstid er som bekendt torsketid. Få gode råd og inspiration til dit torskefiskeri i FISKEguiden om torsk, hvor Gordon P. Henriksen gennemgår de forskellige teknikker til torskefiskeri fra både turbåd og småbåd.

Glædelig Jul & Godt Nytår!