Kolding Sportsfiskerforenings store konkurrence for 48. gang

koldingaa 1043 ejstrup.JPG Strækningen ved Ejstrup trak mange deltagere i søndagens fine vejr.

Traditonen tro afholdt Kolding Sportsfiskerforening den første weekend i oktober sin Internationale Fiskekonkurrence med fine fangster og præmier. 150 havde tilmeldt sig arrangementet, hvor der kunne fiskes i foreningens vande, Kolding Å og Harte Dons Søerne samt Lillebælt og Kolding Fjord.

Weekenden bød både på regn og gråvejr fredag og lørdag, men også flot solskin søndag, hvor der om eftermiddagen var afslutning med præmieoverrækkelse i foreningens flotte Storhytten ved Harte Dons Søerne.

Især mængden og størrelsen på gedderne imponerede igen i år med 17 anmeldte fisk. Største gedde på 111 cm og 9,975 kg blev fanget af Thomas Hansen.

Knud Erik Juhl måske .JPG
Knud Erik Juhl med fin havørred, som han lige præcis nåede at indmelde i konkurrencens sidste minutter.
koldingaa 1000.JPG Der blev fisket med både orm, spinner og ikke mindst flue til konkurrencen.

I løbet af dagene blev der fanget og anmeldt 16 havørreder og en laks. Største ørred på 61 cm og 2,57 kg fanget af Lars Gandrup.

Største og eneste indmeldte regnbueørred på 43 cm og 0,87 kg blev overlistet af Erik Søndergaard. På fangstlistet figurerede dertil 3 karper med den største på 76 cm og 6,86 kg fanget af Jesper Garde Jepsen. Af brasen blev der anmeldt 4 stykker med den største hele 60 cm og 2,430 kg snuppet af Casper Klivager.

Der blev indmeldt 3 aborrer med den største på 34 cm og 0,7 kg fanget af Christian Brink samt fire fladfisk med den største på 35 cm og 0,49 kg af Thorbjørn Johanson. Der blev ikke anmeldt hverken sandart eller torsk.