Stor kystkonkurrence på Fyn

unnamed.jpg Den fynske forårsrundes vinder, Amir Andersen, med sin vinderfisk på 4,465 kg og 70 cm.

Seatrout Open på Fyn er lige om hjørnet.

Seatrout Open på Fyn er lige om hjørnet. Den store traditionsrige kystkonkurrence “Seatrout Open” løber af stablen i to omgange i efterårsversionen. På Fyn forgår det fra 28. til 30. september og i Jylland fra 5. til 7. oktober.

Der er flere måder at få fingre i de mange præmier på. Ude ved vandet kan man, uanset størrelsen på fisken, nøjes med at fotografere fisken, genudsætte den og uploade billedet fra sin telefon. Så er man med i lodtrækningen om præmier. Hvis fisken er over 45 cm, kan den indvejes i Go-Fishings forretninger og deltage i konkurrencen om de store præmier. Alle indvejede fisk fungerer også som lodder i en lodtrækning, man skal blot være til stede ved konkurrencens afslutning.

Tilmelding kan ske i Go-Fishings forretninger eller på deres hjemmeside, senest dagen før konkurrencen starter.

Sponsoreret indhold.