International fiskekonkurrence i Kolding

seatrout 1037.jpg Mange deltagere i konkurrencen foretrækker at fiske i Kolding Fjord og Lillebælt.

Mod en næsten symbolsk betaling kan du i dagene 5.-7. oktober stifte bekendtskab med Kolding Å og Harte-Dons Søerne eller prøve lykken i Lillebælt og Kolding Fjord, når Kolding Sportsfiskerforening traditionen tro afholder sin store Internationale Fiskeweekend.

Prisen for at deltage Kolding Sportsfiskerforenings internationale fiskekonkurrence alle dage er 150 kr. Deltagerprisen er den samme for medlemmer som for øvrige deltagene. Som deltager i konkurrencen behøver ikke-medlemmer ikke at indløse dagkort. Deltagerbevis kan indløses hos hovedsponsoren Kolding Jagt & Fiskeri samt på posthuset i Kolding.

Som altid er der masser af flotte præmier til de største fisk i kategorierne gedde, havørred/laks, bækørred/regnbueørred, sandart, brasen, karpe, aborre, fladfisk og torsk. Der er to ekstra præmier for største fisk fanget af en junior i klasserne ørred/laks og gedde.

Derudover har Kolding Jagt og Fiskeri sponsoreret gavekort på over 5000 kr. Største havørred/laks eller største gedde vinder således et gavekort, hvor fiskens vægt i gram ganges med 0,50 kr (10 kg = 5000 kr.).

Overskuddet fra konkurrencen går til Koldings Sportsfiskerforenings vandplejearbejde, der i høj grad er forudsætning for en fortsat forbedring af naturforholdene og fiskebestande i vandløb og søer. 

koldingaa 1040.JPG
Kolding Å er måske ikke stor, men smuk og holder en flot bestand af havørreder.

Supertilbud på deltagerkort og medlemskab
Kolding Sportsfiskerforening har i weekenden 5.-7. oktober et tilbud til nye medlemmer af foreningen:

Køb et årskort for 2019, og fisk gratis resten af sæsonen 2018 + gratis deltagerkort til den Internationale Fiskekonkurrence for 1395 kr.

Samme tilbud gives også til søfiskere (uden fiskeret til Kolding Å) for 785 kr. Bemærk, at tilbuddet kun gælder ved køb i Kolding Sportsfiskerforenings fiskehytte (STORHYTTEN) under konkurrencen, der som altid er samlingspunktet.

STORHYTTEN finder man i Dybvadbro mellem Kolding og Vester Nebel på Koldingvej 101.

For mere information henvises til Kolding Sportsfiskerforenings hjemmeside, hvor du kan læse om regler og mindstemål under konkurrencen med mere.

gedde 133 atom Kopie.JPG
Harte-Dons Søerne er mest kendt for sine gedder, men huser også aborrer, karper og brasen