Flotte havørreder til Ryå fiskekonkurrence

ryaa_havørred_fiskekonkurrence.jpg Fiskeparade fra familiefiskedagen i Ryå.

Sportsfiskersammenslutningen Nedre Ryå (SNR) inviterede søndag den 2. september til den årlige fiskekonkurrence i Ryå. Trods sommervejr var fiskene i bidehumør. For næsten alle fik fanget en fisk og havde en skøn dag. Tungeste fisk blev en brasen på 3 kilo efterfulgt af en smuk havørred på 2,5 kilo.

Søndag den 2. september stod Sportsfiskersammenslutningen Nedre Ryå (SNR) for den årlige fiskekonkurrence. Der var ca. 50 deltagere, og der blev fanget flere forskellige fiskearter. Her kan nævnes brasen, aborrer, skaller og havørreder.

Konkurrencen blev afviklet i rigtig flot efterårsvejr med temperaturer på over 20 grader.

Det usædvanlige i år var, at de tre største havørreder lå mellem 1,8-2,5 kg, hvilket er en højere gennemsnitsvægt end de andre år.

Leif Sørensen løb med 1. præmien for en havørred på 2,54 kg fanget på en spinner. Det resulterede i et gavekort på 5000 kr. til Jægeren og Lystfiskeren.

Steen Rubæk fik en flot 2. præmie for en lidt mindre havørred på 2,48 kg og fik et gavekort på 2000 kr. til Jægeren og Lystfiskeren.

Mange juniorer vandt fine præmier og de glæder sig allerede til næste år.

Annemarie Larsen, som har deltaget i konkurrencen mange gange, skriver på Sportsfiskersammenslutningen Nedre Ryås Facebook-side:

– En stor tak til jer, der bruger jeres tid på at arrangere en dag, som vi bare kan nyde. Flotte præmier, som bliver delt ud på en rigtig fin måde. Igen i år havde vi en flok unge mennesker med og Karl på 4 år, der gik hjem med flotte præmier. De var stolte og glæder sig allerede til næste år. Der er ingen tvivl om at det skaber børn som elsker at fiske, og som oplever naturen på fineste vis, skriver Annemarie Larsen.