Spinnefiskeri: Få styr på standplads og metode

20180616_122259.jpg Fiskeinstruktør Allan Kjærgaard lover mange "aha"-oplevelser på spinnefiskekurset ved Skjern Å den 1. september 2018.

Kom på kursus i spinnefiskeri ved Skjern Å med fiskeinstruktør Allan Kjærgaard. Lær at læse åens standpladser, hvordan man effektivt fisker en standplads af, og hvilke forskellige spinnefiskemetoder, du kan gøre brug af.

Vil du gerne udvikle dit spinnefiskeri med nye fiskemetoder og en forbedret teknik? Den 1. september 2018 kan du få dit spinnefiskeri fintunet ved Skjern Å sammen med fiskeinstruktør Allan Kjærgaard.

På kurset lærer du at læse vandet og finde frem til, hvor laksen står i åen. Du lærer, hvordan man fisker laks henholdsvis tidligt, midt og sent på fiskesæsonen, hvor vandtemperaturerne er forskellige. Desuden gennemgår Allan Kjærgaard forskellige spinnefiske-teknikker.

– Vi gennemgår opstrøms, nedstrøms og tværstrøms fiskemetoder, og hvor de fungerer bedst. Jeg vil også gennemgå nogle små tricks, der nogle gange kan forbedre teknikkerne, så laksen hugger, fortæller Allan Kjærgaard.

Læs mere om kurset her

Du kan forvente at gå fra kurset med mange nye fifs, som gør dit fiskeri anderledes og bedre.

– Du bliver præsenteret for en del teori, som vi prøver i praksis på selve dagen, og det giver rigtig mange "aha"-oplevelser til alle på kurset, lover Allan Kjærgaard.