Hurtig geddetur på vej hjem til Manhattan

IMG_1143.jpg Rygterne om det gode geddefiskeri var nået helt til New York, og trods det varme sommervejr fik de to amerikanere fint fiskeri.

Far og søn fra New York lagde lige vejen forbi Stege Nor på vej hjem fra Israel, og med hjælp fra en lokal guide fik de 20 brakvandsgedder op til afkrogning

Max og hans far valgte at tage en afstikker til Danmark på deres tur hjem fra ophold i Israel. De havde nemlig fundet frem til det gode brakvandsfiskeri på Møn via internettet og booket en tur med Mønbådene og Nick Nordahl Wallem som guide.

Kl. 6.30 mandag den 6. august hentede Nick dem på Hotel Nimb i København, og ved 8-tiden var de klar til seks timers geddefiskeri.

– Gutterne havde ikke noget fiskegrej med overhovedet, så de lånte både stænger og hjul - og endegrejet købte de i vores butik, fortæller Nick og fortsætter:

– Der gik ikke mange minutter før første gedde meldte sin ankomst - og herefter gik det bare " slag i slag ". Vi fiskede i små seks timer, og 20 flotte store gedder var oppe og hilse på - med største på 97 cm.

Både far og søn fik sat nye personlige rekorder, inden de tilfredse genoptog rejsen tilbage til New York.