Fede fiskeartikler fra gemmerne

Banner.jpg Det er nu muligt at læse udvalgte artikler fra magasinet Sportfiskeren gratis, men er du medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund modtager du automatisk Sportfiskeren syv gange årligt, og på samme tid kan du også læse hele magasinet online.

Savner du læsestof og inspiration til dit fiskeri? Så fortvivl ej, for nu er det muligt at finde et hav af både gamle og nye artikler, som har været bragt i magasinet Sportsfiskeren.

Tip en artikel

Kan du huske en artikel fra et tidligere nummer af Sportsfiskeren, som du synes skal være tilgængelig online, så skriv til cf@sportfiskeren.dk med titlen på artiklen samt et par ord om, hvorfor artiklen fortjener at blive læst igen.

Nu er det muligt at finde tidligere bragt artikler fra magasinet Sportsfiskeren på www.sportsfiskeren.dk/artikler. Her vil der løbende komme artikler fra arkivet fyldt med fed fiskejournalistik, nye teknikker og fænomener, bindevejledninger samt natur- og fiskeripolitik.

Alle artiklerne stammer fra Sportsfiskeren, og har du lyst til at læse endnu flere fede fiskeartikler, så kan du abonnere på magasinet, hvis du bliver medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund.