Ny fanedug til HoSF

Fane-2.jpg Ved en ceremoni, hvor Valdemarsdag blev fejret i Horsens, fik Horsens og Omegns Sportsfiskerforening (HoSF) tildelt en ny fanedug fra Danmarks Samfundet.

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening (HoSF), som nu består af tre sammenlagte foreninger, fik tildelt en ny fanedug fra Danmarks Samfundet den 16. juni.

Torben Engholm, formand for Danmarks Samfundet i Horsens, forestod det ceremonielle og åbnede ceremonien med en lille tale.

– Det er mig en stor glæde at forestå indvielsen af Horsens og Omegns Sportsfiskerforening nye fanedug.

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening er en sammenlagt forening af den gamle Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, Stallingklubben Peter Ross, samt Tørring og Omegns Sportsfiskerforening.

Fanedugen, der udskiftes, er helt tilbage fra 1942. Oprindeligt har fanen tilhørt Tørring og Omegns Sportsfiskerforening. Men efter sammenlægningen til Horsens og Omegns Sportsfiskerforening indgår fanestang og den nye fanedug i den sammenlagte forening. Derfor har man valgt en person fra hver af de tidligere foreninger til at slå et søm i fanen for at markere det nye fællesskab foreningen repræsentere.