Hjælp os med at kommunikere i øjenhøjde

Fisker1.jpg Hvordan finder du inspiration til dit lystfiskeri og viden om fiskeri og fiskeripolitik? Vær med til at gøre os klogere ved at deltage i aftenmødet den 20. juni.

Deltag i et inspirerende aftenmøde, og vær med til at sætte dit præg på vores fremtidige kommunikation om lystfiskeri.

TID & STED

MØDET I ÅRHUS
Dato: 20. juni 2018
Tid: kl. 17.30-20.00

Sted:
Nærmere oplysninger sendes til de tilmeldte.

MØDET I KØBENHAVN
Dato: 20. juni 2018
Tid: Kl. 17.30-20.00

Sted:
Ved Vandet
Jægersborggade 49, kld.th.
2200 København N

Tilmelding per mail til post@sportsfiskerforbundet.dk senest den 18. juni. Husk at skrive, om du deltager i Århus eller København.

I Danmarks Sportsfiskerforbund står vi foran arbejdet med en ny kommunikationsstrategi, og vi ønsker at lave en strategi, som er i øjenhøjde med lystfiskere. Derfor vil vi gerne møde dig og andre lystfiskere til en berigende aften – både for os og forhåbentlig også for jer.

Vi ønsker at vide mere om, hvordan I finder inspiration til jeres lystfiskeri, og hvordan I får information om fiskeri og fiskeripolitiske sager.

Vi kvitterer med pizza
Aftenmødet foregår onsdag den 20. juni kl. 17.30 i henholdsvis Århus og København. Ved at deltage i mødet er du med til at sætte dit præg på Danmarks Sportsfiskerforbunds kommunikation i fremtiden. Til gengæld for dit engagement giver vi pizza, og vi sørger for, at du ikke tørster i sommervarmen.

Tilmeld dig på forhånd senest mandag den 18. juni ved at sende en mail til post@sportsfiskerforbundet.dk. Husk at fortælle, om du ønsker at deltage i Århus eller København.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og udbytterig aften.