Persondata og privatlivspolitik i Danmarks Sportsfiskerforbund

Privatlivspolitik 1.JPG (1) Vi indsamler og opbevarer personoplysninger for at kunne give vores medlemmer en tilfredsstillende service. Foto: Kaare Manniche Ebert.

Den 25. maj trådte den nye EU-lov om persondata i kraft. I Danmarks Sportsfiskerforbund behandler vi personoplysninger i henhold til den nye lov. Det kan du læse mere om i vores privatlivspolitik og vilkår for modtagelse af nyhedsbreve.

Den nye EU-lov om behandling af persondata (General Data Protection Regulation) trådte i kraft den 25. maj 2018. I Danmarks Sportsfiskerforbund har vi gennemgået vores behandling af personoplysninger, og på den baggrund har vi formuleret en ny privatlivspolitik, som beskriver, hvordan vi behandler persondata. Det vil sige, hvordan vi indsamler, opbevarer og benytter oplysninger om vores medlemmer og andre personer, som i forskellige sammenhænge deler personoplysninger med Danmarks Sportsfiskerforbund.
 
Privatlivspolitik
I vores privatlivspolitik informerer vi om vores behandling af medlemmers persondata. Vi indsamler og opbevarer medlemmers e-mailadresse, postadresse mv. for at kunne yde en tilfredsstillende medlemsservice og for at kunne fremsende medlemskort og medlemsmagasinet Sportsfiskeren.

Du kan altid bede om at få indsigt i de oplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan desuden bede os om at udlevere eller slette dine personoplysninger.
 
Samtykkeerklæring: Vilkår for modtagelse af nyhedsbreve
Hvis du er tilmeldt nyhedsbreve fra Danmarks Sportsfiskerforbund, accepterer du samtidigt vores vilkår for modtagelse af nyhedsbreve. Det betyder blandt andet, at du er indforstået med, at vi opbevarer din e-mailadresse, og at vi sender dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale ca. hver 14. dag – eller når vi mener, vi har noget vigtigt at fortælle dig.

Du kan til enhver tid selv afmelde dig vores nyhedsmails eller rette den e-mailadresse, vi skal sende til. Det gør du ved at følge linket i bunden af de enkelte nyhedsbreve.
 
Har du spørgsmål om behandling af persondata i Danmarks Sportsfiskerforbund, kontakt direktør Lars Rasmussen.