Kanon fremmøde til junior-konkurrence

gedde-konkurrence4.jpg (2) Jonas blev suveræn ”geddekonge” med både største og flest fisk.

Michael Hansen har tidligere været en meget aktiv juniorleder. Nu er han tilbage på posten og beretter herunder om en velbesøgt og vellykket geddekonkurrence for Holstebro-foreningens yngste medlemmer.

– Sikke en fantastisk junior-geddekonkurrence vi har haft i dag, skriver Michael Hansen, som igen er blevet juniorleder i Holstebro og Omegns Fiskeriforening (HOF).

Vejret var kanon og der mødte næsten 50 juniorer og pårørende op til arrangementet i begyndelsen af maj, der foregik ved Vandkraftsøen  i udkanten af byen - og der blev både fisket og hygget.

Der blev fanget fem fine gedder og to aborrer. Vinderfisken var en gedde på 72 cm, som blev fanget af junior Jonas Kofoed, der også tog fjerdepladsen med en gedde på 47 cm. Mikkel blev toer med en gedde på 52 cm og Frederik treer med en gedde på 47,5 cm. Tinka tog den femte gedde på 45,5 cm. Oliver fangede en aborre på 21,5 cm og Ellen en på 17cm.

– Alle fiskene blev genudsat på nær vindergedden, slutter Michael Hansen, der som nævnt er genstartet som juniorleder efter et par ”sabbatår”.

Og han sender samtidig en stor tak til konkurrencens sponsor, Seatrout i Herning, for nogle flotte præmier.

gedde-konkurrence5.jpg Juniorafdelingen i HOF har mange medlemmer. Det er gratis at være juniormedlem og samtidig tilbydes der mange spændende aktiviteter.