Sportsfiskeren 2 er på vej til dig

Forside.jpg

Årets andet nummer af Sportsfiskeren er på gaden fra den 11. april, og medlemmer kan allerede nu læse magasinet online. Læs her, hvad bladet byder på af fed fiskejournalistik.

Sportsfiskeren 2 lander snart i din postkasse eller hos din lokale bladpusher, og denne gang inspirerer vi dig til fiskeri efter blandt andet blanke forårslaks, sjællandske XL-bækørreder, argentinske golden doradoer og meget mere.

IMG_2851.JPG
Sjælland er ikke kendt som et bækørred-mekka, men Anders Søndermann og Mads Gregersen gjorde denne opfattelse til skamme med spektakulære fangster på en efterskoletur. Læs, hvordan de bar sig ad i Sportsfiskeren 2.

Udgivelsesoversigt

Sportsfiskeren 2: Onsdag den 11. april
Sportsfiskeren 3: Onsdag den 16. maj
Sportsfiskeren 4: Mandag den 25. juni
Sportsfiskeren 5: Mandag den 3. september
Sportsfiskeren 6: Mandag den 15. oktober
Sportsfiskeren 7: Mandag den 26. november

Forårsfiskeri efter laks
Har laksefeberen allerede ramt, så frygt ej. I dette nummer bliver du klædt på til forårets laksefiskeri i de vestvendte åer, når Thomas Kjelgaard guider dig gennem laksefiskeriet i første del af ”Flueguiden til laks”. Derudover kan du finde inspiration til at drage på dit helt eget lakseeventyr i artiklen ”Laksefiskeri på første række”, hvor du får en lang række tips og tricks til overnatning ved lakseåerne. Her er naturoplevelser i top og prisen i bund.

Du kan desuden blive klogere på laks, når en af Skjern Å-laksens redningsmænd, Søren Larsen, deler ud af sin store viden om den unikke, danske laks.

01_DCV.jpg
Den danske laks har været nær udryddelse, men hvorfor gik det så galt, og hvordan blev bestanden reddet? Det får du blandt andet svar på i dette afsnit af ”Bliv klogere på…” Foto: Henrik Hansen.

Læs bladet online

Hent Sportsfiskeren 2 i din postkasse fra 11. april, eller køb det i kiosker landet over. Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du desuden læse magasinet online her


Har du ikke modtaget Sportsfiskeren?

Hvis du mod forventning ikke modtager Sportsfiskeren, selvom du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, så send navn, adresse og medlemsnummer til medlemsadministrator Anne Holbæk på ah@sportsfiskerforbundet.dk

Sjællandske bækørred-drømme
Sjælland er langt fra kendt som et bækørred-mekka, men i dette nummer følger vi to drenge, som har gjort denne overbevisning til skamme med fantastiske fangster af store sjællandske bækørreder. Læs om deres fiskeri, og hvordan de bærer sig ad med at finde de storeprikkede bækørreder.

Argentinsk guldfeber
Den argentinske jungle byder på fluefiskeri i verdensklasse efter en rovfisk, der kan gøre de fleste lystfiskere bløde i knæene. Følg med Lasse Elmgren op ad Paranáfloden på jagten efter den eftertragtede golden dorado. Her er der stor risiko for øget fiske- og rejsefeber, så pas på.

DSC_1084.jpg
Doradoen er ikke blot smuk med dens gyldne farver, men den er også stærk og ikke bleg for at lave adskillige krumspring under fighten. Foto: Lasse Elmgren.