Book en instruktør fra Danmarks Sportsfiskerforbund

10296453_10152335454330999_503775441137434804_o-kopi.jpg Instruktørsammenslutningen i Danmarks Sportsfiskerforbund består af ca. 50 instruktører fra hele landet og med forskellige kompetencer inden for lystfiskeri.

Instruktørerne i Danmarks Sportsfiskerforbund tilbyder kurser, guidede ture, foredrag og instruktion til sportsfiskere og foreninger. Se instruktørprofilerne her på Sportsfiskeren.dk.

e7b7f6228e68a76db911de7bf44a6959a9e11469.jpg

Peter Stoltze

Formand for Instruktørsammenslutningen

_0008_DSCF8863.jpg

Martin B. Hedegaard

Udviklingskonsulent

Vidste du, at godt 50 skarpe lystfiskere over hele landet er tilknyttet Danmarks Sportsfiskerforbund som instruktører i lystfiskeri? Instruktørsammenslutningen i Danmarks Sportsfiskerforbund tilbyder kurser og guidede ture for medlemmer og kommende medlemmer.

Se vores kurser og aktiviteter

I jeres sportsfiskerforening kan I desuden booke en instruktør til undervisning i fiskeri, en foredragsaften eller noget helt tredje. Den mulighed har de gjort brug af i Kalundborg Sportsfiskerforening.

– Vi havde i 2017 besøg af tre rigtig gode instruktører. En af dem holdt et foredrag om at fiske i Mexico og om fiskeri med ultralet grej i Skjern Å og Storebælt. Den anden instruktør løftede sløret for nogle kystfiskepladser på Sydsjælland, som vi ikke kendte, og den sidste instruktør gav undervisning i fluekast, fortæller Jørgen Topp-Jørgensen, der er næstformand i Kalundborg Sportsfiskerforening.

– Vi vil fremover gøre mere brug af de fremragende instruktører, som vores forbund har, siger Jørgen Topp-Jørgensen.

Find en instruktør
Holdet af instruktører har forskellige kompetencer, så der er god chance for at finde en instruktør, der matcher jeres behov.

Her på Sportsfiskeren.dk kan du se en oversigt over instruktørerne, og du kan søge efter instruktører bosiddende i et bestemt område eller med bestemte kompetencer inden for lystfiskeri. Bemærk, at oversigten fortsat er under opbygning. Der er flere spændende instruktørprofiler på vej.

Vil du vide mere om instruktørernes tilbud til forbundets foreninger, kan du kontakte formand for Instruktørsammenslutningen, Peter Stoltze, eller udviklingskonsulent Martin B. Hedegaard.