Udenlandske lystfiskere efterspørger lokal guide

nick (1).jpg Nick fandt mandag et isfrit område i noret, og i løbet af tre timer fangede han 12 gedder.

Nick Nordahl Wallem guider ofte udenlandske lystfiskere, der vil fiske gedder ved Møn, og når isen ikke driller, har han også stor succes med sit eget fiskeri.

For to år siden flyttede Nick Nordahl Wallem fra Nordjylland til Møn for at komme helt tæt på de gode muligheder for geddefiskeri, som brakvandsområderne byder på.

Han begyndte også at guide udenlandske lystfiskere, der ville prøve fiskeriet, og inden han fik set sig om, havde han haft omkring 40 italienske lystfiskere med ude i båden. De oplevede nemlig et fiskeri, der var markant bedre end det, de kendte hjemmefra, så den gode fortælling spredtes hurtigt.

I alt vurderer Nick, at han har haft omkring 100 udlændinge med på tur, og der har god efterspørgsel efter at have en lokal guide med ombord. Dette har nu resulteret i, at han har lavet en aftale om at guide for Mønbådene, der har mange kunder fra hele Europa.

Nick benytter også hver en lejlighed til at komme ud på især Stege Nor, og selv om isen har drillet på det sidste, har han fået godt med gedder.

Mandag den 12. februar var ingen undtagelse med 12 gedder oppe til afkrogning. De blev fanget på gummidyr, og dagens største målte 86 cm.