Sportsfiskeren 1 lander snart i din postkasse

Forside.jpg

Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsmagasin, Sportsfiskeren, er snart på gaden, og medlemmer kan allerede nu læse magasinet online. Læs her, hvad bladet byder på af fed fiskejournalistik, samt hvornår årets næste seks udgivelser udkommer.

Sportsfiskeren 1 // 2018

Indhold
06 Velkommen 
08 Grumme gummigedder
14 Kolde kystørreder i klynger
18 Leder: Kongres 2018
20 Find dine egne blåmuslinger
22 Opskrift: Blåmuslinger
24 SportsfiskerNyt
26 Irske laks i hobetal
32 Kandidater - Kongres 2018
34 Værd at vide
36 Bornholm på fire forskellige måder
40 Fangstjournalen
41 Støt en god sag
42 Lokalrapporter
52 Portræt: Hannas lystfiskerliv
56 Værd at vide
58 Forårsfornemmelser på kysten
64 Bliv klogere på skæl
66 Fintunet flashflue
70 SportsfiskerNyt
72 Rune & Rino - Nordkystens disciple
77 Nyt fra Fishing Zealand
78 Klar, Parat, Fluestart
80 Bliv NaturligVis på jagt- og outdoormesse
82 Aktivitetsoversigt
83 Støt en god sag


Udgivelsesoversigt

Sportsfiskeren 1: Mandag den 19. februar
Sportsfiskeren 2: Onsdag den 11. april
Sportsfiskeren 3: Onsdag den 16. maj
Sportsfiskeren 4: Mandag den 25. juni
Sportsfiskeren 5: Mandag den 3. september
Sportsfiskeren 6: Mandag den 15. oktober
Sportsfiskeren 7: Mandag den 26. november

Årets første udgivelse af Sportsfiskeren er på trapperne og lander i din postkasse omkring den 19. februar. Bladet er selvfølgelige også at finde i løssalg i mange af landets kiosker, og medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund kan allerede læse Sportsfiskeren 1 her.

Dette nummer er fyldt med fed fiskejournalistik og de seneste nyheder inden for miljø- og naturpolitik og indeholder alt lige fra gedder på gummidyr, bornholmske kystørreder, klargøring af grej og muslingehøst med tilhørende opskrift samt meget mere.

Bladet står dog i kystfiskeriets tegn, og du kan blandt andet læse om, hvordan du finder stimerne af havørreder i artiklen ”Kolde havørreder i klynger”, og hvordan du skal gribe det kommende forårsfiskeri efter sølvtøj an i ”Forårsfornemmelser på kysten”.

Derudover lanceres en ny artikelserie ”Bliv klogere på”, som i denne omgang handler om fiskens beskyttelse, nemlig skæl. Her løfter fiskebiolog, Kaare Manniche Ebert, blandt andet sløret for, hvad fiskene bruger deres skæl til, og hvordan man tager en skælprøve. Bare for at nævne noget af det, som du har i vente i det nye nummer af Sportsfiskeren.

Har du ikke modtaget Sportsfiskeren?
Hvis du mod forventning ikke modtager Sportsfiskeren, selvom du er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, så send navn, adresse og medlemsnummer til medlemsadministrator Anne Holbæk på ah@sportsfiskerforbundet.dk 

Andreas 15.jpg (1)
I det nye nummer af Sportsfiskeren kan du blandt andet få tips og tricks til, hvordan du fanger forårets sølvtøj. Foto: Andreas Svarer