Generalforsamling i Varde

DSC_0012.JPG

Varde Sportsfiskerforening (VSF) har indkaldt til den årlige generalforsamling. Det foregår vanen tro i Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55 i Varde. Dagsorden er vedhæftet herunder.
 
Det springer i øjnene, at formand, Kai Verner Lauridsen, samt bestyrelsesmedlemmerne Søren Porsgaard, Ole Dastrup, Hans Henrik Hansen og Kurt Dam alle modtagerne genvalg. Det sikrer den kontinuitet, der er så vigtigt for det daglige arbejde i en stor og veldreven forening som VSF – og som generelt har været et varemærke for foreningen i mange år.
 
Og mon ikke formanden glæder sig til at aflægge sin mundtlige beretning. Selvom laksefangsterne knap nok nåede samme højder som i 2016 (hvor der blev landet 1004 laks) var 2017 dog det næstbedste lakseår nogensinde (952 laks)
 
Denne lokalredaktør føler en særlig tilknytning til den gamle forening, der blev starter i 1926. Jeg har nemlig være uafbrudt medlem siden 1962 og har glædet mig over den kolossale udvikling, foreningen har undergået, særligt de sidste 12-15 år med gensnoningen af strækningen fra Karlsgårde og op til Ansager Å udløb samtidig med, at laksefiskeriet aldrig har været bedre. Jeg fisker mest i Skjern Å, men på de fire ture til Varde(heraf tre to-dagesture) blev det til tre flotte fluelaks mellem 96 cm og ca. 80 cm samt en gylden havørred på ca. 60 cm.

– Det er bedre fiskeri end mange steder i Norge!