Foredrag: Roskilde Fjords sølvtøj og andre arter

henningp.jpg Henning Pedersen, skribent og lokalredaktør for Sportsfiskeren, vil bl.a. fortælle om sine erfaringer med flyderingsfiskeri i fjorden. Foto: Kurt Johansen.

Den 6. februar byder Roskilde og Omegns Lystfiskerklub velkommen til et spændende foredrag med Henning Pedersen, lokalredaktør og skribent for Sportsfiskeren, og Keld Juul Michaelsen fra Fabulous Fly Fishing. Foredragsaftenen har fokus på fiskeriet i Roskilde Fjord.

"Roskilde fjords sølvtøj og andre arter". Sådan lyder overskriften til den foredragsaften, som Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) inviterer til tirsdag den 6. februar 2018, kl. 18.00 i Restaurant Store Børs på havnen i Roskilde.

Keld Juul Michaelsen fra www.fabulousflyfishing.dk kommer og fortæller om sine erfaringer med havørredfiskeri i fjorden, og han bakkes op af Sportsfiskerens skribent og lokalredaktør Henning Pedersen, der med udgangspunkt i sit fiskeri fra pontonbåd vil fortælle om sit fiskeri efter havørred og andre arter.

De vil begge komme ind på strategi, grej, agn- og pladsvalg til både spin- og fluefiskeri.

Aftenen starter med en lækker ret serveret af restaurant Store Børs, og efterfølgende er der kaffe. Drikkevarer kan købes særskilt.

Prisen for foredrag, mad og kaffe er 200 kr., dog kun 150 kr. for medlemmer af ROLK.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding kan ske her.

foredragsholder.jpg
Keld Juul Michaelsen er den ene af aftenens foredragsholdere.