Fik både gedder og torsk

dennis5.jpg Søndag gjaldt det torsk på Øresund

For Dennis BomBom Skou fra Præstø blev det en god fiskeweekend den 16-17. december, der både gav flotte gedder og torsk.

Lørdag gik turen til et af de sydsjællandske brakvandsområder, hvor han satte kajakken i og i løbet af dagen fik 15 gedder op til afkrogning. Dagens største vejede omkring 5 kg og blev fanget på helt lavt vand.

Da søndagen bød på svag vind, valgte han at sætte kajakken i ved Øresund og forsøge sig efter torsk. Igen havde han held med fiskeriet og havde 10 gode torsk oppe at vende. De største, der lå omkring 5 kg, kom med hjem.

Pudsigt nok var det de samme agn, der gav både gedder og torsk. Shads i alle farver virkede, men især de sølvfarvede gav bonus.

dennis4.jpg
Lørdag gav godt med barkvandsgedder til Dennis