Generalforsamling i Skjernådalens Lystfiskerforening

DSC_0031.JPG

Mens det praktiske fiskeri er droslet ned på vågeblus, skrues der op for forskellige indendørs aktiviteter den kommende tid – ikke mindst den største årlige demokratiske begivenhed i foreningen, generalforsamlingen, står for døren. Og det er ikke mindst her, at du kan få indflydelse på din forenings fremtid og forholde dig til de seneste nyheder.
 
Skjernådalens Lystfiskerforening er en af de første, der afholder generalforsamling. Det foregår allerede torsdag den 30. november i foreningens rummelige klubhus, Ånumvej 160 i Albæk med start kl. 19. Dagsorden ifølge lovene:
 
Den mangeårige formand, Bo Nielsen, aflægger sin mundtlige beretning efterfulgt af kasserer Hans Hansens fremlæggelse af årets regnskab og næste års budget.
 
Derpå følger orientering fra udvalgene: Vandpleje-, junior- samt kontrol- og aktivitetsudvalg.                
 
Bo Nielsen er på valg og parat til at varetage en ny formandsperiode, mens bestyrelsesmedlemmerne Stefan Meldgaard. Kim Iversen og Joshua Adamsen ligeledes er klar til en ny periode – og mon ikke, at der under ”Eventuelt” kommer lidt nyheder frem om den kommende sæson?