Alle gode gange tre

billede laks.jpg

Lasse Aagesen og Mads N. Kristensen havde aftalt en tur til Bjerringbro-foreningens del af Gudenå, men de var tæt på at aflyse på grund af en elendig vejrudsigt - men heldigvis holdt vejret sig ok og turen blev aktuel, beretter en af foreningens unge juniorledere, Mads Nørgaard Kristensen.

Søndag morgen mødtes juniorerne og vi kørte op til ”Fårefolden”, hvor vi startede i to hold. Nogle gik opstrøms og andre nedstrøms. Efter et par timer uden fisk valgte vi at få lidt at spise, inden vi kørte ned til strækningen ved rensningsanlægget.

Her fiskede vi også en lille times tid - og igen uden liv. Så vi valgte at køre lidt længere nedstrøms til den tredje plads. Det skulle vise sig at være et godt valg, for Mads fik allerede i 3. kast en fin lille hanlaks på 1.4 kilo og 60 centimeter. Dagen var nu reddet, men allerede en lille halv time senere fik Lasse også en flot hanlaks på 3 kilo og 78 centimeter, som endda var hans første laks nogensinde, fortsætter Mads sin fortælling:

Dagen var nu mere end fuldendt og vi nåede dårligt at få armene ned, før Rasmus Frøstrup 10 minutter senere landede en meget flot hunlaks på 5.03 kilo og 82 centimeter! Hold nu op en dag, og efter en masse billeder, fiskede vi lidt videre, dog uden flere fisk på land. - På fotoet ses fra venstre Lasse, Rasmus og Mads med deres gyldne laks.

Vi fiskede det meste af dagen med flue, spinner, reje og orm. Det skulle vise sig at laksene helst vil have vores orm og rejer. Så  tak for en dejlig dag, drenge. Det bliver en af de juniorture, som vi nok sent glemmer, vurderer Mads Nørgaard og forsætter med en spændende opfordring til sine jævnaldrende:
Jeg vil også gerne opfodre jer til at spørge nogle af de unge drenge og piger i Bjerringbro og omegn om, de ikke kunne tænke sig at prøve at komme med til en klubaften eller en af vores fisketure.

Vi afholder klubaftner hver torsdag fra 19 til 21 i Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings klubhus på Gudenåvej 22a i Bjerringbro. Se juniorklubbens program på hjemmesiden under ”Junior”. Her kan du også komme i kontakt med mads og en af de andre juniorledere.