Ny-hjemmeside-small.jpg

Ny hjemmeside

Danmarks Sportsfiskerforbund har skabt en ny hjemmeside. Det er den nye fisk i strømmen, så tag godt imod den.

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Direktør

I dag, søndag den 15. oktober 2017, lancerer Danmarks Sportsfiskerforbund et nyt Sportsfiskeren.dk, et nyt administrationssystem og et nyt Fiskekort.dk.

De tre nye digitale kanaler vil betyde, at vi kan kommunikere målrettet med vores medlemmer og dermed give en bedre service.

Hvad betyder det for dig?
Frem til i dag har du haft en profil (min side) i vores medlemssystem. Det har du også i vores nye system. Nu kan din profil dog blive mere nuanceret. Du kan blandt andet tilknytte interesser og artikler, du er særligt interesseret i.

Vi har brug for dine oplysninger
Det er afgørende for os, at dine oplysninger er opdaterede, så vi kan give dig den optimale service. Vi håber derfor, at du vil logge ind på din nye profil og hjælpe os med dette. Du skal bruge det samme brugernavn og kodeord, som du bruger i dag. Dit brugernavn er dit medlemsnummer eller din e-mailadresse. Har du glemt dit kodeord, kan du nemt bestille et nyt på login-siden. 

Send os dine ideer
Vi vil over de næste uger arbejde på at gøre vores nye digitale univers endnu bedre. Har du gode ideer til forbedringer, så tøv ikke med at sende os en mail. 

Vi glæder os til at møde dig på vores nye digitale kanaler.

Med venlig hilsen

Lars Rasmussen
Direktør, Danmarks Sportsfiskerforbund