nakskov2.JPG (1) Veprim Orasniki blev årets Lolland-Falster mester i aborrefiskeri

Der var godt med aborrer til deltagerne, da der blev afviklet åbent Lolland-Falster mesterskab i aborrefiskeri i Nakskov Inderfjord søndag den 22. oktober.

- Mesterskabet er åbent for alle med har interesse i lystfiskeriet og lyst til at prøve fiskeriet i Nakskov Inderfjord uden at være medlem af foreningen eller indløst dagkort til dagen, og det tilbud var der mange der gjorde brug af denne dag, hvor der deltog ikke mindre en 42 lystfiskere, fortæller Søren Andersen fra Nakskov Sportsfiskerforening, der stod for arrangementet.

Søren Andersen vurderer, at der blev fanget flere hundrede aborrer, hvoraf de fleste var mindre fisk. Alle deltagere fik fisk, for det var simpelthen svært at undgå dem.

Mesterskabet og en præmie på 1000 kr. gik til Veprim Orasniki, der indvejede en aborre på 1,059 kg. På andenpladsen kom Jakob Brun med en aborre på 0,725 kg, mens tredjepladsen gik til Claus Rysse med en aborre på 0,680 kg.