Stor INTERNATIONAL FISKEKONKURRENCE i Kolding

gedde 297 can Kopie.JPG

I weekenden fredag den 29. september til søndag den 1. oktober indbyder Kolding Sportsfiskerforening for ikke mindre end 47. gang til deres store Internationale Fiskekonkurrence med mange flotte præmier.

Konkurrencen er ikke blot for medlemmer, men for alle andre, der – mod en næsten symbolsk betaling – får mulighed at stifte bekendtskab med Kolding Sportsfiskerforenings  fine fiskevande i naturskønne omgivelser; Harte Dons Søerne og Kolding Å. Ved at deltage, bidrager man til vandplejearbejdet i foreningen, der i høj grad er forudsætning for en fortsat forbedring af fiskebestanden i området.

Foreningens flotte Storhytte, som man finder i Dybvadbro mellem Kolding og Vester Nebel på Koldingvej 101, danner igen ramme om den traditionsrige konkurrence. Konkurrenceområdet er som altid Kolding Å, Harte Dons Søerne samt fjord og kyst.

For flere oplysninger henvises til konkurrenceprogram og info i medlemsbladet på Kolding Sportsfiskerforenings hjemmeside.

Daniel Brodersen Kolding.jpg