Skive-foreningen køber Hagebro Kro

DSC_0682.JPG

Den i lystfisker-kredse landskendte Hagebro Kro ved bredden af Karup Å har i en årrække levet en omtumlet tilværelse For nylig kastede de nuværende forpagtere håndklædet i ringen med det resultat, at ejeren valgte at sætte den gamle, hyggelige kro til salg.
 
Det fik bestyrelsen i Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn (LFSO) til at indkalde medlemmerne til ekstraordinær generalforsamling, som blev afholdt torsdag d. 21. september med henblik på at købe Hagebro Kro og ikke mindst den kilometerlange prima strækning af Karup Å, som er en del af kroens besiddelser.
 
Forslaget fik en positiv modtagelse og blev vedtaget med overvældende majoritet blandt de godt 90 fremmødte medlemmer og ifølge LFSO-formand, Helge Jakobsen, blev handelen indgået allerede dagen efter og slutseddel underskrevet. Helge oplyser desuden, at foreningen har kontakt med flere, som er interesseret i at købe kroen og han understreger, at selvom foreningen nu ejer fiskevandet, vil de gældende regler fortsætte uændret. Kroens gæster vil således fortsat kunne fiske gratis på den attraktive ”krostrækning”.