Nyt univers – samme login

DSCF1736 copy_RED_lille_web.jpg

Danmarks Sportsfiskerforbunds nye digitale univers venter dig lige om hjørnet med et nyt Sportsfiskeren.dk, nyt administrationssystem og nyt Fiskekort.dk. Fra den 15. oktober vil du møde vores nye hjemmeside på Sportsfiskeren.dk.

Når du vil logge din ind på din medlemsprofil, vil det nye system bede om dine login-oplysninger, men fortvivl ikke. Selvom siden er ny, skal du fortsat logge ind med de samme oplysninger som dem, du bruger i dag. Du beholder altså det samme brugernavn og kodeord, og dit medlemsnummer er også det samme.
 
Bedre service til medlemmer
Første gang du logger dig ind via den nye hjemmeside, vil vi bede dig om at opdatere dine oplysninger. Sørg for, at oplysningerne om din fødselsdag og mailadresse er korrekte. På den måde hjælper du os med at få opdateret data om vores medlemmer, så vi kan sikre jer en bedre service.
 
Mere tid til kerneopgaven
Det nye administrationssystem vil gøre det nemmere at løse de administrative opgaver i forbundet såvel som ude i foreningerne. Det betyder, at vi vil få mere tid til vores egentlige opgave; at arbejde for et bedre lystfiskeri gennem vandpleje, miljøindsatser og udvikling af aktiviteter og andre tilbud til vores medlemmer.
 
Hvis du møder udfordringer, når du skal logge ind på den nye hjemmeside, kan du få hjælp hos Anne Holbæk på tlf. 7622 7070 eller e-mail: ah@sportsfiskerforbundet.dk.