Juniorlederkursus: Sidste udkald for tilmeldinger

IMG_0032_juniorleder_web.jpg

Er du mellem 14 og 18 år, og kunne du tænke dig at deltage i Danmarks fedeste fiskeuddannelse? Så skynd dig at tage fat i din forenings formand eller juniorleder. Der er tilmeldingsfrist til dette års juniorlederkursus den 16. september. Kurset foregår i uge 42, den 16.-21. oktober 2017.

Bliv en bedre lystfisker og instruktør
Danmarks Sportsfiskerforbunds juniorlederkursus er for dig, der gerne vil være en dygtigere lystfisker og samtidigt kunne tænke dig at dele din ekspertise med andre unge i din forening. På kurset prøver du forskellige former for fiskeri og bliver en bedre praktiker. Du lærer desuden teorierne bag lystfiskeriet og bliver trænet i at undervise andre. Ikke mindst får du en oplevelsesrig uge sammen med unge fra hele landet, der ligesom dig er bidt af at fiske.
 
Kurset er inddelt i de tre moduler Fiske 1, Fiske 2 og Fiske 3. Du gennemfører et modul på hvert af de årlige juniorlederkurser og fortsætter på næste modul året efter. Når du har gennemført Fiske 3, kan du kalde dig færdiguddannet juniorleder.
 
Sådan får du plads på kurset
Deltagere på juniorlederkurset bliver normalt udpeget af foreningerne. Du skal derfor fortælle formanden eller juniorlederen i din forening, at du gerne vil på juniorlederkursus. Hvis din forening giver dig lov, betaler foreningen som regel for dit kursus. Alternativt kan du selv tilmelde dig direkte til Danmarks Sportsfiskerforbund og deltage for egen regning.
 
Husk, der er tilmeldingsfrist 16. september 2017. Du tilmelder dig her
 
Ved spørgsmål, kontakt leder af juniorlederuddannelsen, Mads Birkholt på mail: birkholtflyfreak@gmail.com eller tlf. 22406616.