Gudenåkonkurrencen 2017

gudenaa-konkurrence.jpg

Gudenåens Ørredfond afholder igen i år den traditionsrige Gudenåkonkurrence. Konkurrencen løber af stablen fra fredag d. 15. september kl. 16:00 til lørdag d. 16. september kl. 16:00. Overskuddet går ubeskåret til at støtte fiskebestanden i Gudenåen.

Nu er vi startet på den første efterårsmåned, og det betyder, at Østjyllands største fiskekonkurrence i ferskvand er lige rundt om hjørnet. Igen i år afvikler Gudenåens Ørredfond nemlig den traditionsrige Gudenåkonkurrence fra fredag d. 15. september kl. 16:00 til lørdag d. 16. september kl.16:00. Der kan altså fiskes i et helt døgn.

Konkurrencen har været afholdt siden 1971 og har med årene vokset sig større og større. I år er præmiesummen oppe på over 90.000 kr.

Det er de fire foreninger Bjerringbro Sportsfiskerforening, Langå Sportsfiskerforening, Randers Sportsfisker Klubsamt Hadsten Lystfiskerforening, der ligger fiskevand til konkurrencen. Der kan således fiskes fra lidt nedstrøms Tangeværket til Randers Bro samt i Lilleåen, enkelte parceller dog undtaget.

Konkurrencen samler typisk mellem 250 og 400 deltagere, der ud over et normalt godt fiskeri efter laks og havørred også indbyder til hyggelig grillaften fredag aften på Langå stadion.

– Vi håber på at samle rigtig mange lystfiskere, da overskuddet går ubeskåret til at støtte fiskebestanden i Gudenåen. Der har hidtil i år været et rigtig godt laksefiskeri i Gudenåen, og der har også været et fint havørredfiskeri i Lilleåen, så forudsætningerne er absolut til stede for en god konkurrence, siger Jan Hyllested, formand i Randers Sportsfisker Klub.

Deltagerbeviser, der i år koster 250,- for seniorer og 100,- for juniorer, kan købes følgende steder:

  • Fiskekort.dk
  • Grejbiksen Trige
  • Cirkel K Bjerringbro
  • Langå Camping
  • Bamsebo Camping
  • Lystfisk.dk
  • Randers Jagt og Fiskeri
  • JAFI Viborg

Forsalget stopper fredag d. 15. september kl. 16:00.

Præmieuddelingen finder sted på Langå Stadion lørdag kl. 16:15.