Gratis fiskeri i Sct. Jørgen Søerne

10.jpeg

I forbindelse med Naturens Dag 2017 søndag den 10. september, afvikler Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres et gratis lystfiskeriarrangement – "Fisk hvor du bor". Det foregår i Sct. Jørgen Søerne i det indre København.

Der kan fiskes i Sankt Jørgens Sø, både det nordlige og sydlige bassin, undtagen "Svineryggen" i det sydlige bassin.

Tidspunkt: Søndag d. 10/9 2017 kl. 10.00 til 14.00.

Fiskeringen vil gratis udlåne mede- og spinnefiskegrej og fortælle om lystfiskeri i ferskvand, samt give tips og tricks. Mødested er krydset Kampmannsgade og Vester Søgade. Der er mulighed for at fange gedde, aborre, suder, skalle og karpe. Det er også muligt at medbringe eget grej og prøve det i søen. Evt. fangster vil blive genudsat i søen. Tilmelding er ikke nødvendig, man møder bare op.

Arrangementet afvikles i samarbejde med lystfiskerbutikken Sport Dres.